i5 3570K bulamadım ama attığın işlemciden daha iyi ve sokete uygun işlemciler buldum bunun gibi birçok var 500TL'ye araştırıp bulabilirsiniz. Bütçe belirtirseniz detaylı yardımcı olurum.
i5 3570K bulamadım ama attığın işlemciden daha iyi ve sokete uygun işlemciler buldum bunun gibi birçok var 500TL'ye araştırıp bulabilirsiniz. Bütçe belirtirseniz detaylı yardımcı olurum.
Bende 2 hafta öncesinde bu fiyata aldım 2000TL bütçem vardı ve H61 anakart elimde vardı gittim bu işlemciyle ekran kartı aldım. İleride upragade yapacaksanız düşük bütçeye göre iyi bir işlemci tavsiye ederim. Ancak ekran kartınız ve PSU'nuz çok yetersiz. Bunları değiştirmek işlemcide dahil komple 3000TL'yi bulabilir.
Hocam o sisteme geçmek için anakart ve RAM'ları da değişmek gerekir. Sabır edemem diyorsa ve kısıtlı bütçesi varsa geçici süreliğine alınmalı ancak bu ekran kartıyla da pek bir şey beklemesin. İyi bir ekran kartıyla bence piyasasına göre fiyatı normal ve Valorant GTA 5 tarzı oyunlarda hala yeterli bir işlemci.