Bilgisayarı açarken kapatırken video izlerken sıklıkla bilgisayarda dolaşırken mavi ekran yiyorum. Elimde minidump dosyaları var minidump için.zip paylaştım.
Sonra sistemi yeniden başlat ve gelişmeleri bildir. İlk mesajımda bir dosyayı silmeni söylemiştim. Onu silmeyi unutma. Sonra mavi ekran alıp almadığına dair geri dönüş yap.
Link: NA Drivers Acaba Kaspersky'ı silmem zorunlu mu çünkü güvenlik için kullanıyordum ama sorunumu düzeltmek için Kaspersky'ı silmem gerekicekse tamamım.
Bilgisayar ismini paylaşıyor bu ama konuya bakan başka insanlar bilgisayara bir şey yapabilir nasıl halledeceğim ismini göstermeden ne yapayım. Size güveniyorum farklı insanlar için ne yapmalıyım.
Sonra sistemi yeniden başlat ve gelişmeleri bildir. İlk mesajımda bir dosyayı silmeni söylemiştim. Onu silmeyi unutma. Sonra mavi ekran alıp almadığına dair geri dönüş yap.
1.sini yükledim ama ZIP içinde ve hangisini indireceğim veya ne yapmam gerekiyor setup.exeyimi çalıştırmam mı gerekiyor? 3. gönderdiğinizkini indirmiyor adsız sayfa çıkıyor kapatıyor. Bakar mısın? cevap verdiğinde devam edeceğim işleme. @claus
2. attığınızkinde sisteminizi bu yazılımla kurun ve güncelleyin veya yalnızca yazılım güncellemesinin içeriğini çıkarın diyor hangisini seçeceğim @claus