Çözüldü i5-3470 bilgisayarı açarken ve kapatırken mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ardaarmis

Centipat
Daha fazla  
RAM
Izoly 8GB 2 tane
SSD veya HDD modeli
SSD Simple 112GB HDD: WDC 466 GB
Ekran kartı
EVGA SC Gaming 1070 Ti
Anakart
Esonic
İşlemci
i5-3470
Bilgisayarı açarken kapatırken video izlerken sıklıkla bilgisayarda dolaşırken mavi ekran yiyorum. Elimde minidump dosyaları var minidump için.zip paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Link: NA Drivers Acaba Kaspersky'ı silmem zorunlu mu çünkü güvenlik için kullanıyordum ama sorunumu düzeltmek için Kaspersky'ı silmem gerekicekse tamamım.

Bilgisayar ismini paylaşıyor bu ama konuya bakan başka insanlar bilgisayara bir şey yapabilir nasıl halledeceğim ismini göstermeden ne yapayım. Size güveniyorum farklı insanlar için ne yapmalıyım.

Çözüm
Kaldırmayı başardım.

1.sini yükledim ama ZIP içinde ve hangisini indireceğim veya ne yapmam gerekiyor setup.exeyimi çalıştırmam mı gerekiyor? 3. gönderdiğinizkini indirmiyor adsız sayfa çıkıyor kapatıyor. Bakar mısın? cevap verdiğinde devam edeceğim işleme. @claus

cevap verirmisin acaba

Son düzenleme:
2. attığınızkinde sisteminizi bu yazılımla kurun ve güncelleyin veya yalnızca yazılım güncellemesinin içeriğini çıkarın diyor hangisini seçeceğim @claus

cevabınızı bekliyorum

bakarmısın @claus

hey ordamısın @claus

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…