Çözüldü i5-3470 bilgisayarı açarken ve kapatırken mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ardaarmis

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Izoly 8GB 2 tane
SSD veya HDD modeli
SSD Simple 112GB HDD: WDC 466 GB
Ekran kartı
EVGA SC Gaming 1070 Ti
Anakart
Esonic
İşlemci
i5-3470
Bilgisayarı açarken kapatırken video izlerken sıklıkla bilgisayarda dolaşırken mavi ekran yiyorum. Elimde minidump dosyaları var minidump için.zip paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır 2. yide hallettim 3. de indi ama hangisini açacağım? Fotoğrafı şu şekilde:
Bir de şu an sana etiket atıyorum ama her yazışımda etiket atayım mı? Eğer rahatsız oluyarsan atmayacağım. @claus
ne yapmam gerekiyor bu 3. dosyanın içinde veya hangisini indirmem gerekiyor

Bir de benim gizli simgeleri göster kısmında Realtek'in bir uygulaması vardı desibeli ses düzeyini falan ayarlıyordun o gitmiş yeni indirdiğimiz şeyden dolayı mı?

Birde arkadaşlarımla falan konuşurken normal mikrofon az ses iletiyor nasıl düzeltebilirim

Sanırım uyudun veya bilgisayarı kapattın yarın ilgileniriz bunu görüyorsan sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• 1749762149240.png
    1749762149240.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Tamamdır 2. yide hallettim 3. de indi ama hangisini açacağım? Fotoğrafı şu şekilde:
Bir de şu an sana etiket atıyorum ama her yazışımda etiket atayım mı? Eğer rahatsız oluyarsan atmayacağım. @claus
ne yapmam gerekiyor bu 3. dosyanın içinde veya hangisini indirmem gerekiyor
Etiketleyebilirsin. INF ile yükleyebilirsin.
Eğer bilmiyorsan şimdilik yapma. Ama harici Wifi aparatını komple sök takma. Sistemi test edip gelişmeleri bildir.

Bilmiyorum şimdilik yapmıyorum o zaman. Wi-Fi aparatını çıkar demişsin ama ben onunla internet çekiyorum yani Ethernet yok. Aparat dediğin bilgisayarın üstüne taktığım aparatı söylüyorsun sanırım o aparatı çıkarırsam internet çekemeyeceğim ne yapmalıyım sence cevabını alınca devam ederim. @claus

Düzenleme yapıyorum: Bugün boyunca mavi ekran yemedim Wi-Fi aparatı takılıydı dediğim gibi interneti ondan çekiyorum çünkü eğer yapmamı istediğin bir şey varsa bana söyle gelişmeleri bildireceğim mavi ekran yersem veya sıkıntı olursa.

Son düzenleme:
Wifi sürücünü indirmiştin zaten. Bu şekilde sürücüyü yüklemeyi dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu işaretliyorum. Mavi ekran alırsan bildiririn.

Acil bakabilir misin bilgisayarda video izliyordum evde elektrik gitti geldiği zaman bilgisayarı açtım ve karşıma Realtek Audio driver setup çıktı fotoğraf:
İlettim fotoğrafı dün zaten indirmiştim bunu ne yapayım iptal mi ilerimi diyeyim yükleyeyim mi? Bir de Kaspersky'i indireyim mi acil bakar mısın @claus

Wifi sürücünü indirmiştin zaten. Bu şekilde sürücüyü yüklemeyi dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu işaretliyorum. Mavi ekran alırsan bildiririn.

Bakar mısın @claus

Düzenleme: Üstteki yazdıklarımı silemedeğim için sadece onları boş ver diyebileceğim. Inf dosyasını indirmek zorunda mıyım çünkü mavi ekran yaşamadım gün boyunca bence sorun düzeldi sizce? İndirmek zorunda değilim gibi geldi ama siz bilirsiniz cevabınızla devam edeceğim. Bir de dediğim gibi Kaspersky'ı indirebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1749848433684903153715728559336.jpg
    1749848433684903153715728559336.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
INF işini yapma madem. Bu resimdekine de ileri deyip yükleyebilirsin. Kaspersky yükleyebilirsin. Yükledikten sonra veritabanı günclelemesi yap. Diğer soruların için yeni konu açabilirsin. Mavi ekran sorunun vardı bu konu özelinde ve onu çözdük çünkü.

Tamamdır teşekkürler.

Pardon ama tekrar konuya mesaj atmak zorunda kaldım 1. NVIDIA App'ı açarken kendisi şöyle bir uygulamasına güncelleme attı. 2. olarak da Game Ready'nın 17 Haziran'da getirmiş olduğu 576.80 sürümünü indireyim mi? Yoksa bu şekilde kalsın mı? @claus
Bekliyorum cevabını.

1750331529945.png

1750331735762.png

@claus

Son düzenleme:
Geri
Yukarı