i5 3470 GT 730 sistemlerden hangisi alınmalı?

Atreusssd

Yoctopat

Şöyle iki sistem buldum 5000-8000 arasında bir bütçem var bu ikisinden birini almayı düşünüyordum biri SSD diğeri.
HDD. SSD oyun için daha iyi diyorlar. HDD olan sistemde + kulaklık var ve klavye daha iyi duruyor ne yapsam bilemedim.
Yardımcı olabilir misiniz?(LoL, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum)

Şöyle iki sistem buldum 5000-8000 arasında bir bütçem var bu ikisinden birini almayı düşünüyordum biri SSD diğeri.
HDD. SSD oyun için daha iyi diyorlar. HDD olan sistemde + kulaklık var ve klavye daha iyi duruyor ne yapsam bilemedim.
LoL de oynayamazsınız bunlarla VALORANT da. İkinci el toplayın. Zaten bunlar da muhtemelen ikinci el parçalar.

Bütçe artarsa. Parçalar çok eski.

Bütçe artarsa. Parçalar çok eski.
Bunlar alınmaz. Zeiron alınmaz en azından. Turbox yan çar.

Teknobiyotik'de yanlış hatırlamıyorsam vardı bir 5600G sistem. Daha ucuz ve daha iyi. Onlar daha iyi olur.

Sakın alma! Çok eski parçalar bunlar. Daha iyisini toplarsın. Birazdan link paylaşırlar. Bu parçalara 3K verilir. O da belki. Monitör vs. katarsak 5K yı geçmesi zaten imkansız.

Bütçeyi arttırıp bunu alabilirsin.

Bütçeyi arttırıp bunu alabilirsin.

Önermem. Çok verimsiz bir ekran kartı ve 4 GB. Fiyatı çok uygun olabilir ancak kart gerçekten çok verimsiz. O kart fiyatını da hak etmiyor.

Kanka en iyisi Zeiron gx 55 Valorant da 140 150 FPS alıyorum Zula'da 200 FPS sabit şu an gx 55'i kullanıyorum 2 aydır ve hiçbir performans düşüşü olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı