4 gr yeterli olur mu hocam? Kaç kere kullanabilirim acaba?![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun gr fiyatı 69,76 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-4 AR-ACTCP00002B 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Laptobumda kullanmıştım birkaç ay önce sıcaklık sorunumu çözmüştü öneririm zaten bbaya bilindik bir macun
4 gr yeterli olur mu hocam? Kaç kere kullanabilirim acaba?
Hocam 6 ayda bir yenileyeceğim macunumu. Gene aynı şekilde götürür mü beni o kadar acaba?4gr haddinden fazla 1 gr bile sizi 2 yıl boyunca götürecektir.
Hocam 6 ayda bir yenileyeceğim macunumu. Gene aynı şekilde götürür mü beni o kadar acaba?
Ayrıca bir arkadaş önceden açılmış bir konuda "güvenilir satıcıdan alın 3'e 5' bakmayın." demiş. Hepsiburada satıcı. Sizce ondan alsam bir sorun olur mu? Arkadaş Teknobiyotik'i önermiş. O satıcıda 180, Hepsiburada'da 130.
Hocam 6 ayda bir yenileyeceğim macunumu. Gene aynı şekilde götürür mü beni o kadar acaba?
Ayrıca bir arkadaş önceden açılmış bir konuda "güvenilir satıcıdan alın 3'e 5' bakmayın." demiş. Hepsiburada satıcı. Sizce ondan alsam bir sorun olur mu? Arkadaş Teknobiyotik'i önermiş. O satıcıda 180, Hepsiburada'da 130.
Hocam arkadaşın önerdiği Maxtor CTG9E'ye ne dersiniz? Sizce MX4'mü yoksa bu mu? MX4'ten daha iyi gibi görünüyor.Satıcı Hepsiburada veya Teknobiyotik olsun yeter. Diğer satıcılara bulaşmayın.
Aslında konuyu uzatmaya gerek yok. 6 ayda bir değiştireceğim. Pomp out, erime ve akma tarzı şeyler yaşanmasını istemiyorum. Ayrıca ısınsında istemiyorum. Kaliteli bir şeyler olsun. Bu iyi midir ; https://www.hepsiburada.com/arctic-...mal-macun-2gr-ar-actcp00079a-pm-HBC00003NWJG9Hocam arkadaşın önerdiği Maxtor CTG9E'ye ne dersiniz? Sizce MX4'mü yoksa bu mu? MX4'ten daha iyi gibi görünüyor.
Bu satıcı direk üretici yani güvenilir galiba ; https://www.hepsiburada.com/maxtor-ctg9e-4gr-13-5-w-m-k-nano-termal-macun-pm-HBC00002UZ8MU
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.