i5-3470 Kullanıyorum, nasıl bir macun tercih etmeliyim? Önerileriniz nelerdir?
İşlemci zaten 800 lira. 400-500 liralik macun mu alsın?i5-3470 işlemciniz için uygun bir termal macun
Noctua NT-H1,Thermal Grizzly Kryonaut , Cooler Master MasterGel Maker
Kac gramdi hocam bu? Aklimda bulunsun benim de.Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kac gramdi hocam bu? Aklimda bulunsun benim de.
İşlemci zaten 800 lira. 400-500 liralik macun mu alsın?
@Marix dusuk butcelerde Xigmatek'in bir macununu oneriyordun. Neydi hocam o?
Bunca zaman macunlari tek kullanimlik sanip ona gore yorum yapardim. 3 gramin hepsini boca edeceğiz sanardım. (!) Beni aydinlattigin icin tesekkur ederim dostum.Tek kullanımlık değil ki bunlar dostum.
Bunca zaman macunlari tek kullanimlik sanip ona gore yorum yapardim. 3 gramin hepsini boca edeceğiz sanardım. (!) beni aydinlattigin icin teşekkür ederim dostum.
170 liraya ortalama kalitede 3 gram bir macunu alabilirken neden gidip de MX4 4 grama islemcinin yari parasini vereyim arada 1 gram fark var sıcaklık anlaminda da arkadasi etkileyecek bir fark olmaz. O islemci de 7950X degil ki üst düzey macun gereksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.