i5-3470 RX 550 CS2'de 12-20 FPS oynatıyor

Tamam nasıl isterseniz.
Hocam merhabalar sorunu buldum da müsaitmisiniz acaba?

Sorun tam olarak oyun fark etmeksizin normalde 3.20-3.50 GHz değerlerinde dolaşırken arada veya çoğunlukla işlemci GHz değerinin 1.59'a sabitlenmesi. Sorunun ne olduğunu buldum, ama çözümünü bilmiyorum. Bazı arkadaşlar BIOS'ta bir ayar var onu kapatınca düzeliyor dedi ama o ayarı bulamadım.
Anakartım: Intel Corporation H61

Hocam merhabalar sorunu buldum da müsaitmisiniz acaba?

Sorun tam olarak oyun fark etmeksizin normalde 3.20-3.50 GHz değerlerinde dolaşırken arada veya çoğunlukla işlemci GHz değerinin 1.59'a sabitlenmesi. Sorunun ne olduğunu buldum, ama çözümünü bilmiyorum. Bazı arkadaşlar BIOS'ta bir ayar var onu kapatınca düzeliyor dedi ama o ayarı bulamadım.
Anakartım: Intel Corporation H61
Müsaitim

Hocam merhaba sorunu buldum da müsait misiniz acaba?

Anakartım: Intel corporation H61.

Hocam bende ayni anakartı kullanıyorum i3-2120 Kullanıyorum öyle bir şeyle karşılaşmıştımda çözümü unutdum şu an bir düşüneyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı