RX 6700 XT R5-3600 CS2'de 150 FPS oynatıyor

Termal macun çekme işini nasıl halledebilirim? Bilgisayar sökme takma işleri hakkında bir bildiğim yok. Bu işi nasıl halledebilirim? Termal macunu kendim alıp bir dükkandakilere mi taktırayım? Bu işi nasıl halledebilirim çok fazla para tutmadan? Dükkan opsiyonunu seç diyorsanız hangi dükkan? İzmir'de yaşıyorum

Teşekkürler. Yeniletmeyi zaten düşünüyordum.

Dükkan olarak bir şey diyemeyeceğim fakat zor bir şeyi yok bende kendim yapmıştım. Kısaca anlatayım.
  • Kasanın tüm kablolarını söküp elektrik ile olan ilişkisini kesiyorsun.
  • Kasanın camını açıyorsun.
  • İşlemci soğutucu fanını söküyorsun (4 köşesinde vida olur, geri takarken çapraz olarak tak basıncın eşit dağılması için)
  • İşlemci soğutucu fanını çıkardıktan sonra işlemcinin üzerini temiz bir bezle temizliyorsun (parfümsüz kolonya olabilir çok az miktarda dök beze) ben makyaj pamuğumu ne onunla yapmıştım.
  • Termal macunun üzerine az veya çok olmayacak şekilde termal macunu sıkman gerek (ben X olarak yapıyorum.) X şeklinde termal macunu sıkıp X in aralarına küçük nokta bırakıyorum en iyi yöntemlerden biride budur. Köşelere çok yakın olacak şekilde sıkma termal macunu bu arada.
  • Sonrasında fanı tekrardan geri tak.
  • Kabloları tak.
  • Çalıştır.

60 imkansız sabitlediniz mi
Hayır

Dükkan olarak bir şey diyemeyeceğim fakat zor bir şeyi yok bende kendim yapmıştım. Kısaca anlatayım.
  • İşlemci soğutucu fanını söküyorsun (4 köşesinde vida olur, geri takarken çapraz olarak tak basıncın eşit dağılması için)
  • İşlemci soğutucu fanını çıkardıktan sonra işlemcinin üzerini temiz bir bezle temizliyorsun (parfümsüz kolonya olabilir çok az miktarda dök beze) ben makyaj pamuğumu ne onunla yapmıştım.
  • Termal macunun üzerine az veya çok olmayacak şekilde termal macunu sıkman gerek (ben X olarak yapıyorum.) X şeklinde termal macunu sıkıp X in aralarına küçük nokta bırakıyorum en iyi yöntemlerden biride budur. Köşelere çok yakın olacak şekilde sıkma termal macunu bu arada.
  • Kabloları tak.
  • Çalıştır.

• Kabloları tak.
  • Çalıştır.
Teşekkürler. Önerdiğiniz bir Termal macun var mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı