Arkada oyun hızlandırma vb birçok optimazsyon şeyi açık olacak yinedemi.
Hocam Nitro bile taksanız oynanmaz, oyun zaten ağır mekaniklere sahip bir de çamur grafikler ile 25 FPS civarına inince hiç çekilmiyor.
Arkada oyun hızlandırma vb birçok optimazsyon şeyi açık olacak yinedemi.
900P Texture High da 30FPS alabilirsin gibi duruyor.Ekran kartımda 4 Gb.
Tam hatayı atabilir misin? Büyük ihtimalle vulkan ayarı yüzündendir belgelerden rdr 2 dosyasına gelip settings dosyasından DX12 ye ayarlayınca düzeliyor.Rebot falan vb bir şey diyor
Rockstar Launcher üzerinden ayarlanıyor mu?Tam hatayı atabilir misin? Büyük ihtimalle vulkan ayarı yüzündendir belgelerden rdr 2 dosyasına gelip settings dosyasından DX12 ye ayarlayınca düzeliyor.
O konuda bilgim yok. Hata ERR_GFX_STATE hatasıysa. Dosya gezgini>Belgeler>Rockstar Games>RDR2>Settings>System dosyasına sağ tıkla yapıp not defterinde aç oradaki ayarlardan Vulkan olanı bul onu silip DX12 yazıp kaydet düzeliyor.Rockstart Launcher üzerinden ayarlanıyor mu?
Maalsef öyle bir hata değildi yeniden başlat gibi bir şey diyordu.O konuda bilgim yok. Hata ERR_GFX_STATE hatasıysa. Dosya gezgini>Belgeler>Rockstar Games>RDR2>Settings>System dosyasına sağ tıkla yapıp not defterinde aç oradaki ayarlardan Vulkan olanı bul onu silip DX12 yazıp kaydet düzeliyor.
Steam den aldıysanız dosyaları doğrulayın daha sonra yine belgelerden system.xml nin olduğu yere gelip System.xml dosyasını silin büyük ihtimalle düzelir.Maalsef öyle bir hata değildi yeniden başlat gibi bir şey diyordu.
Şimdide oyun açılmıyor açıldı olarak gösteriyor ama açılmıyor.Steam den aldıysanız dosyaları doğrulayın daha sonra yine belgelerden system.xml nin olduğu yere gelip System.xml dosyasını silin büyük ihtimalle düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.