i5 3470 RX 550 sistemde Mount and Blade Bannerlord oynatır mı?

Süleyman12321

Centipat
Yer
System 32
Daha fazla  
Merhaba, RX 550 i5 3470 8 GB RAM'lik bir sistem kullanıyorum oyunun minimum gereksinimlerinde sadece CPU yönelik bir sorun var diğerlerinde hiçbir sorun yok oyunun minimum gereksinimleri.
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • İşletim sistemi: Windows 7 (64-bit only)
  • İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD ryzen™ 3 1200.
  • Bellek: 6 GB RAM.
  • Ekran kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2 GB / AMD radeon™ HD 7850 2 GB.
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan.
    Sadece işlemciye dayalı bir problemim var sizce orta ayarlarda 60 FPS oynatır mı çünkü vereceğim paraya değmesini istiyorum şimdiden teşekkürler.

@Prime777 hocam etiket için kusura bakmayın bu konuya yardım edebilir misiniz? Uzun süredir cevap gelmedi ya da bu konuya yardım edebilecek birilerini tanıyor musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba, RX 550 i5 3470 8 GB RAM'lik bir sistem kullanıyorum oyunun minimum gereksinimlerinde sadece CPU yönelik bir sorun var diğerlerinde hiçbir sorun yok oyunun minimum gereksinimleri.
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
  • İşletim sistemi: Windows 7 (64-bit only)
  • İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD ryzen™ 3 1200.
  • Bellek: 6 GB RAM.
  • Ekran kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2 GB / AMD radeon™ HD 7850 2 GB.
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan.
    Sadece işlemciye dayalı bir problemim var sizce orta ayarlarda 60 FPS oynatır mı çünkü vereceğim paraya değmesini istiyorum şimdiden teşekkürler.

@Prime777 hocam etiket için kusura bakmayın bu konuya yardım edebilir misiniz? Uzun süredir cevap gelmedi ya da bu konuya yardım edebilecek birilerini tanıyor musunuz?

YouTube'a sisteminizi yazıp o oyunla ilgili FPS testlerini görebilirsiniz. Orta ayar için ve 60 FPS için emin değilim ama bence kaldırır. Oyunu Steam'den alacaksanız eğer performans tatmin etmezse iade edebilirsiniz.

YouTube'a sisteminizi yazıp o oyunla ilgili FPS testlerini görebilirsiniz. Orta ayar için ve 60 FPS için emin değilim ama bence kaldırır. Oyunu Steam'den alacaksanız eğer performans tatmin etmezse iade edebilirsiniz.

Evet yorum için teşekkürler ama YouTube yazıp girdim evet ama o biraz eskiydi sanırım 2021'de yayınlanmış şu an optimazsyon gibi diğer sorunlar çözüldü şu ana kadar ve grafiklerde bir hayli yükseldi o yüzden oyun ilk çıktığında çok düşük sistem istiyordu ama şu an biraz daha yüksek 2021'de büyük ihtimal daha kötü bir minimum sistem gereksinimi vardı o yüzden güncel video yok 2 saattir bu konu hakkında araştırıyorum güncel Bilgi'de yok ancak risk almam gerek.

Ayrıca yorumun için teşekkürler 1 saattir birisinin yorumunu arıyorum çözüm bulamadık ama teşekkürler illaki risk alacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı