i5 3470 + RX 570 darboğaz yapar mı?

berkerew

Megapat
Makaleler
2
Yer
Istanbul/Cekmekoy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Özellikleri: Acer Nitro 16 I5 13500H, Nvdia RTX 4050 140w, 16 GB DDR5 4800 Mhz Ram, 1 TB M.2 SSD, 165 Hz
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Dün Gigabyte RX 570 4 GB 256 Bit ekran kartı aldım elimdeki RX 460 4 GB'ı satarak. Aldığım kişi bana herhangi bir sorunu olmadığını, deneyebileceğini söyledi, denedik. İlk PC açılırken beyaz çizgiler oluşup, PC kapandı ve haliyle şüphelendim. Sonra eve gidip deneyince ne göreyim, CS:GO'da 80-120 FPS'den yukari çıkmıyordu her ayarda ve 67 dereceden sonra ekranda beyaz beyaz çizgiler oluşuyor ve sürekli 0 GPU kullanimina düşüyordu. Ben de iade icin bugün geri vereceğim ve 1-2 kez kullanılmış ASUS STRIX ROG RX 570 alacağım, kutulu, garantili, tertemiz. Sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20200309_211318.jpg
    IMG_20200309_211318.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 143
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yapabilir ama ekranda beyaz beyaz çizgiler oluşmasının darboğazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kartta sorun vardır muhtemelen.

Darboğaz yapabilir ama ekranda beyaz beyaz çizgiler oluşmasının darboğazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kartta sorun vardır muhtemelen.

Evet sizce RX 570 almak mantikli mi? 600 TL'ye kutulu faturalı ve garantili?

Evet sizce RX 570 almak mantikli mi? 600 TL'ye kutulu faturalı ve garantili?
Alınabilir. Alırken test yapın. Açı oyun oynayın bir taraftan MSI Afterburner üzerinden sıcaklık ve frekans değerlerini gözlemleyin. Bir sorun varsa almayın piyasada bir sürü kart var.

Şu an Gigabyte RX 570 4 GB 256 Bit ekran karti aldim 600 TL'ye garantiden yeni gelmis termal pedleri degismis falan Windows 7 kullanıyorum Windows 10 ile arasında FPS farki olusur mu?

İşlemcinle alakalı bir sorun değil. Ya yazılımsal ya da kartla alakalı bir sorun.

Yok ilk başta arızalı olan ekran kartını iade edip yenisini aldım bugün de acaba PC'de Windows 7 var Windows 10 kursam RX 570'de FPS farki olusur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı