Ayaz012 Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 SSD veya HDD modeli 240 GB SSD 2 TB HDD Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 730 2 GB Anakart HP Compaq Elite 8300 CMT İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20 GHz (4 CPUs) Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2023
Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 12 Mayıs 2023 #2 Ayaz012 dedi: Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü. Genişletmek için tıkla... İşlemci fazla ısınıyor olabilir mi ? Artı 0 Eksi
Ayaz012 dedi: Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü. Genişletmek için tıkla... İşlemci fazla ısınıyor olabilir mi ?
ardacanci Kilopat Kek günü Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 12 Mayıs 2023 #3 Ayaz012 dedi: Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü. Genişletmek için tıkla... Anakart kısa devre yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Ayaz012 dedi: Valorant oynuyorum ya da başka bir oyun ve bilgisayar birden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? PC masaüstü. Genişletmek için tıkla... Anakart kısa devre yapıyor olabilir.
KS KS Ayaz012 Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 Swoxie dedi: İşlemci fazla ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla ısındığını nasıl anlayabilirim? Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: İşlemci fazla ısınıyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla ısındığını nasıl anlayabilirim?
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 12 Mayıs 2023 #5 Ayaz012 dedi: Fazla ısındığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7:47'den itibaren CPU sıcaklığını nasıl görebileceğini anlatıyor Recep abi. Artı 0 Eksi
Ayaz012 dedi: Fazla ısındığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7:47'den itibaren CPU sıcaklığını nasıl görebileceğini anlatıyor Recep abi.
KS KS Ayaz012 Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #6 Swoxie dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7:47'den itibaren CPU sıcaklığını nasıl görebileceğini anlatıyor Recep abi. Genişletmek için tıkla... Reis oynarken 50 derece civarında ama yine de kapanıyor başka sebepten olabilir mi? Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: MSI Afterburner ile bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7:47'den itibaren CPU sıcaklığını nasıl görebileceğini anlatıyor Recep abi. Genişletmek için tıkla... Reis oynarken 50 derece civarında ama yine de kapanıyor başka sebepten olabilir mi?
Claiser Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 757 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar Gigabyte B450M S2H v2.0, AMD R5 5600X, XPG 8+16GB 3200Mhz CL16 Dual Channel, Gigabyte RTX 3070 Monitör Asus ROG Strix XG248Q 23.8" 240Hz 1ms Ekipmanlar Darmoshark M3S 4K Philips Spk 7684 Klavye James Donkey 720 Sanal 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni, Lojistik Deposu Elemanı, Marangoz 16 Mayıs 2023 #7 Ekran kartindan olabilir. Ya da PSU'dan. Ozellikle yuke girerken kapaniyor bilgisayar. Artı 0 Eksi
KS KS Ayaz012 Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #8 Claiser dedi: Ekran kartindan olabilir. Ya da PSU'dan. Ozellikle yuke girerken kapaniyor bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla oyundayız birden ekran gidiyor hala konuşabiliyorum 1 dakika falan arkadaşlarla konuşmaya devam edebiliyorum oyunun seside geliyor sonra onlarda kesiliyor PC kapanıyor. Artı 0 Eksi
Claiser dedi: Ekran kartindan olabilir. Ya da PSU'dan. Ozellikle yuke girerken kapaniyor bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla oyundayız birden ekran gidiyor hala konuşabiliyorum 1 dakika falan arkadaşlarla konuşmaya devam edebiliyorum oyunun seside geliyor sonra onlarda kesiliyor PC kapanıyor.
Claiser Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 757 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar Gigabyte B450M S2H v2.0, AMD R5 5600X, XPG 8+16GB 3200Mhz CL16 Dual Channel, Gigabyte RTX 3070 Monitör Asus ROG Strix XG248Q 23.8" 240Hz 1ms Ekipmanlar Darmoshark M3S 4K Philips Spk 7684 Klavye James Donkey 720 Sanal 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni, Lojistik Deposu Elemanı, Marangoz 16 Mayıs 2023 #9 Sorun ekran kartı kaynaklı. Artı 0 Eksi