Uzun zamandır oyunlar için sistemime bir ekran kartı bakıyorum. Öyle aşırı güncel oyunları oynayayım diye de beklentim yok. Bütçem maksimum 2000 lira.
Sistem özellikleri;
Medium-high arasında oynasam dahi kafi. Yalnız minitower kasa olduğu için muhtemelen seçimim tek fanlılardan yana olacak.
Ben RX 570 4 GB + 600 Watt PSU+8 GB RAM takviyesi ile GTX 1060 (6 GB)+600 Watt PSU arasında kaldım.
Sizlerinde başka tavsiye ettikleri olabilir. Fikirlere açığım.
Sistem özellikleri;
- i5 3470 3400 MHz
- 8 GB RAM (1333 )
Medium-high arasında oynasam dahi kafi. Yalnız minitower kasa olduğu için muhtemelen seçimim tek fanlılardan yana olacak.
Ben RX 570 4 GB + 600 Watt PSU+8 GB RAM takviyesi ile GTX 1060 (6 GB)+600 Watt PSU arasında kaldım.
Sizlerinde başka tavsiye ettikleri olabilir. Fikirlere açığım.
-
Asus geforce gtx1060 phonenix gddr5 ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus geforce gtx1060 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus geforce gtx1060 phonenix gddr5 ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus geforce gtx1060 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
-
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Son düzenleyen: Moderatör: