i5 3470 sisteme ekran kartı önerisi

@Silahsor60 Darboğaz olduğunu nerden çıkardın? Yukarıda bahsettiğin donma VS. başka bir sorunla alakalı. Ben sana çözümü sunuyorum sen itiraz ediyorsun daha ne diyebilirim ki? Yeni konu aç, sorununu açıkca belirt (Bütün donanımınla beraber) ve beni etiketle. Ben bulamasam başkası bulur sorununu. Bu şekilde bir yere varamazsın.

Yanlış bilgilendirme yapma. RX 570 ile işlemciye yük bindiren oyunlar dışında darboğaz olmaz ya da hissedemeyeceğin derecede az olur
Arkadaş belki işlemciye yüklenen oyunlar da oynamak isteyecek. Sırf darboğaz yapacak diye oynamasın mı? Siz de söylemişsiniz öyle ya da böyle darboğaz yapıyor bu işlemci. Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünüyorsanız raporlayabilirsiniz, moderatörler bana eğer ki gerekli görürse uyarı gönderecektir.

Arkadaşım zeki misiniz? İşlemciye yüklenen oyunlarda yaptığı darboğazı hissetmeyecek bile, o derece az. Bu kadar darboğaz ne Drop'a ne de başka bir şeye yol açar. Gayet güzel de oyununu oynar. Hayatınızda görmediğiniz, testine bakmadığınız işlemciye laf atıyorsunuz.

Size kalsa 1050 TI da darboğaz yapıyor. Ama nedense ben kullanıyorum ve yapmıyor? Çünkü bilmiyorsunuz. Tamam diyip geçmek bu kadar mı zor yahu?

@Silahsor60 Bu arkadaş da artık kafasından gelip sallıyor kanısına vardım. Çümkü gel sorununu çözelim diyorum yok diyor. Sonra da gelmiş darboğaz yapıyor diyor -ki darboğazla uzaktan yakından alakası yok-, hem de GTX 950'ye. Foruma trollemek için üye olmuş herhalde...

Arkadaşım zeki misiniz? İşlemciye yüklenen oyunlarda yaptığı darboğazı hissetmeyecek bile, o derece az. Bu kadar darboğaz ne Drop'a ne de başka bir şeye yol açar. Gayet güzel de oyununu oynar. Hayatınızda görmediğiniz, testine bakmadığınız işlemciye laf atıyorsunuz.

Size kalsa 1050 Ti'da darboğaz yapıyor. Ama nedense ben kullanıyorum ve yapmıyor? Çünkü bilmiyorsunuz. Tamam deyip geçmek bu kadar mı zor yahu?

@Silahsor60 Bu arkadaş da artık kafasından gelip sallıyor kanısına vardım. Çümkü gel sorununu çözelim diyorum yok diyor. Sonra da gelmiş darboğaz yapıyor diyor -ki darboğazla uzaktan yakından alakası yok-, hem de GTX 950'ye. Foruma trollemek için üye olmuş herhalde.
Nasil bir kafa yapin var salliyor lafi da ne? MS Afterburner ile gordugum seyleri soluyorum. İşim yok da trol yapacağım, nasi bir zihniyettesin sen? Kafamdan uyduruyorum kardeşim tamam. Ha bu arada 10 kerede konu acdim arkadaşlarimda açdi konu kimse sorunu cozemedi. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır işte her zaman değil. Elbette işlemci %100'de çalışıyorsa ve ekran kartı düşük kullanılıyorsa bu bir darboğazdır ancak buna neden olan başka bir şey de olabilir. Örneğin grafik ayarlarını tamamen düşürürsen ekran kartı kullanımın düşebilir. Çünkü grafik düşürdükçe yük ekran kartından işlemciye biniyor.
HDD modelin nedir? Anladığım kadarıyla zaten SSD'in yok. Sıcaklıklar ne durumda oyun içi? Ve hangi oyunda hangi ayarlarda yapıyor? Eğer düşük ayarlarda yapıyorsa, yüksek ayarlara almayı denedin mi? V-SYNC açık mı? RAM kaç GB? Dual mı Single Channel mı? Sürücülerin güncel mi (BIOS da dahil)?
Gördüğün gibi bir sürü etken var daha aklıma gelmiyor bazıları.
Hayır telefon numaramı veremiyorum maalesef.
Ek bir konu aç.

Hayır işte her zaman değil. Elbette işlemci %100'de çalışıyorsa ve ekran kartı düşük kullanılıyorsa bu bir darboğazdır ancak buna neden olan başka bir şey de olabilir. Örneğin grafik ayarlarını tamamen düşürürsen ekran kartı kullanımın düşebilir. Çünkü grafik düşürdükçe yük ekran kartından işlemciye biniyor.
HDD modelin nedir? Anladığım kadarıyla zaten SSD'in yok. Sıcaklıklar ne durumda oyun içi? Ve hangi oyunda hangi ayarlarda yapıyor? Eğer düşük ayarlarda yapıyorsa, yüksek ayarlara almayı denedin mi? V-Sync açık mı? RAM kaç GB? Dual mı Single Channel mı? Sürücülerin güncel mi (BIOS'da dahil)?
Gördüğün gibi bir sürü etken var daha aklıma gelmiyor bazıları.
Hayır telefon numaramı veremiyorum maalesef.
Ek bir konu aç.
İ5 4570 GTX 950 Stabil FPS Alamama Sorunu - Technopat Sosyal suraya bir baksana eski kartimdaki olay fotoda var orada. Bu arada grafik dusersem cok kasiyor, oyun V-Sync ise yaramiyor, yigilma yirtilma oluyor. Sicaklik problemim yok. HDD testi de yaptim, HDD sicakligida normal. BIOS'da guncel, hizmetleri kople kapali cogu yoksa kasiyor. Her oyun BF4. Apex. Rainbow Six Siege. Ghost windlas. PUBG Lite bile yigiliyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açtım fakat konu nerelere gelmiş 😊

8gb ekran kartını 12gb ram ile destekliyorum .Şu anda olur olmaz her oyuna saldırmak yerine oyunları bitirip silip diğer oyuna geçme taraftarıyım.

Şimdi rahatça oynadığım oyunlar.

Battlefield 1(yüksek ayar), Gta 5, beamng,fifa 18,cities XL

Hangisi işlemciye yük bindiriyor hangisi bindirmiyor bilmiyorum.Ama yılsonuna doğru ram i 16gb a çekip ssd (bana göre çokda lazım değil ama)alıp bilgisayar yatırımımı keseceğim.

Bana maliyetini söyleyim

1 adet 8gb ram+600watt psu =650lira
saphire rx570 8gb mini =1000lira

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı