i5 3470 sisteme ekran kartı önerisi

Ben bi anlam veremedim benden dusuk islemci olanlar darbogaz yok bende var :D 8 gb 1600 mhz işlemci de 1600 mhz destekliyor.hizmetleri felan defenderi kapatmazsam resmen kasiyor her oyun steam dan biri mesaj atsa oyunda drop oluyor win 10 son surum kullaniyorum . :D
Arkadaşin dedigi gibi o işlemci ile 750 ti besler anlamam pek bu işlerden ama bendeki işlemci ye bakarak soluyorum :D

Herhangi bi takılma kasma yaşamadım, RAM 8GB, oyuna girdiğim de arkada hiç bi program açık olmuyor. Sadece ekran kartdı driver sürücüsü açık.
Peki benim işlemci i5 4570 senin işlemciden düşukmu kardeş anlamadim ki hersey performans da gereksiz her uygulamalari kaldirdim.hizmetlerin bi çogu kapali helede defender denen şeyi devre disi yapmazsam 100 fbs aldiğim oyunlar bile kasiyor kac kez temiz kurulum yaptim her hafta nerdeyse format atan hasta biriyim saygilar :) steam dan biri mesaj atsa oyun kasiyor :D

Peki benim işlemci i5 4570 senin işlemciden düşukmu kardeş anlamadim ki hersey performans da gereksiz her uygulamalari kaldirdim.hizmetlerin bi çogu kapali helede defender denen şeyi devre disi yapmazsam 100 fbs aldiğim oyunlar bile kasiyor kac kez temiz kurulum yaptim her hafta nerdeyse format atan hasta biriyim saygilar :) steam dan biri mesaj atsa oyun kasiyor :D

İşlemcilerimiz aynı güçte, tam sistemin nedir 100 FPS'de nasıl bi kasma oluyor?

İşlemcilerimiz aynı güçte, tam sistemin nedir 100 FPS'de nasıl bi kasma oluyor?
Hocam 100 fbs alti oyun oynuyamiyorum 75 hz monitor var fbs sabitliyince sanki tepkilemeler gec gibi geliyor hissediyorum yani fbs sabitledigimde ekran dalgalaniyor gozumu maffediyor 100 120 fbs gayet akici hizli oynuyorum rainbow six siege oynuyorum 2 yildir smok yada patlamada 70 e dusuyor yigiliyor yirtilma drop aksamalar oluyor uplayde bildirimleri bile kapiyorum aha biri kesin oyuna giriyo ufak yigilma olunca bakiyorum ki gercekden biri oyuna giriyor bildirim geldiginde bile yigilma olurmu yaw :D 8 gb 1600 mhz ram var rx nitro 570 kart var ama eski gtx 950 ekran kartimda bile islemcim ve ekran karti 100 de calisiyordu patlamalarda yigiliyordu lowda oynuyordum 100 fbs alayimda bari patlamada 70 e dusunce kasma hissi vermesin diyordum bu kartlada ayni durum var grafik yuksekde oynamasam islemci saten sinirda yuk bindiginden drop daha cok oluyor :D

Kusura bakmayın evde değildim, ancak şimdi cevap yazabiliyorum.
@outcastagne Yanlış bilgilendirme yapma. RX 570 ile işlemciye yük bindiren oyunlar dışında darboğaz olmaz ya da hissedemeyeceğin derecede az olur.
@mustakbulut 1050 TI ile darboğaz imkanı 0. Bizzat i5 3470 ile 1050 TI kullandığımdan biliyorum. Gelip darboğaz yapıyor diye atıp gitmeyin mümkünse. Eğer varsa bir sorununuz, açın konuyu ve etiketleyin yardımcı olalım.
@Silahsor60 Bahsettiğin olay darboğazdan kaynaklanmıyor. Sisteminde başka bir sorun var. İlk izlenimim HDD ya da kullandığın SSD'de bir sorun oalbielceği yönünde. Ya da sistemindeki zararlı yazılım da buna neden oluyor olabilir. Eğer konu açıp etiketlersen yardımcı olurum. Elindeki işlemci ile rahatlıkla 1060 ve 580 kullanabilirsin.

Kusura bakmayın evde değildim, ancak şimdi cevap yazabiliyorum.
@outcastagne Yanlış bilgilendirme yapma. RX 570 ile işlemciye yük bindiren oyunlar dışında darboğaz olmaz ya da hissedemeyeceğin derecede az olur.
@mustakbulut 1050 TI ile darboğaz imkanı 0. Bizzat i5 3470 ile 1050 TI kullandığımdan biliyorum. Gelip darboğaz yapıyor diye atıp gitmeyin mümkünse. Eğer varsa bir sorununuz, açın konuyu ve etiketleyin yardımcı olalım.
@Silahsor60 Bahsettiğin olay darboğazdan kaynaklanmıyor. Sisteminde başka bir sorun var. İlk izlenimim HDD ya da kullandığın SSD'de bir sorun oalbielceği yönünde. Ya da sistemindeki zararlı yazılım da buna neden oluyor olabilir. Eğer konu açıp etiketlersen yardımcı olurum. Elindeki işlemci ile rahatlıkla 1060 ve 580 kullanabilirsin.
Kardeşim sagolasin da hdd bi ust model vardi onuda takdim gene ayni her hafta format atan bi hastayim :D islemci 100 de surekli her oyunda gercek hz yi bile alamiyom illa 120 fbs almam lazim akicilik için 2 yildir ayni sorun gtx 950 de bile islemcim 100 de calisiyordu darbogaz vardi gordugumu soluyorum kardes sana ama haklisin darbogaz olmasida sacma saygilar. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı