K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 18 Şubat 2024 #21 tahtakapı dedi: İlki alınmaz MSI'ın en çöp modeli 2. si Galax. Galax başlı başına çöp. 3. sü güzel benim kullandığım kart ama ben 1400'e aldım. Ki 1700'den fazla da vermek 3 GB'lık karta enayiliktir. Kuzenim 6 GB MSI Gaming X 2300'e mi ne aldı. Genişletmek için tıkla... Örnek amaçlı attım. Galax neden çöp hocam? Gayet iyi bir marka.
tahtakapı dedi: İlki alınmaz MSI'ın en çöp modeli 2. si Galax. Galax başlı başına çöp. 3. sü güzel benim kullandığım kart ama ben 1400'e aldım. Ki 1700'den fazla da vermek 3 GB'lık karta enayiliktir. Kuzenim 6 GB MSI Gaming X 2300'e mi ne aldı. Genişletmek için tıkla... Örnek amaçlı attım. Galax neden çöp hocam? Gayet iyi bir marka.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #22 Kaan Diktaş dedi: Örnek amaçlı attım. Galax neden çöp hocam? Gayet iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Tipinde hayır yok. Gerekli sebeplerimde var.
Kaan Diktaş dedi: Örnek amaçlı attım. Galax neden çöp hocam? Gayet iyi bir marka. Genişletmek için tıkla... Tipinde hayır yok. Gerekli sebeplerimde var.
AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #23 tahtakapı dedi: Tipinde hayır yok. Gerekli sebeplerimde var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşımda galax marka ekran kartı kullanıyor, soğutma olsun performans olsun gayet memnun. Glaxın bu ekran kartımı kalitesiz?
tahtakapı dedi: Tipinde hayır yok. Gerekli sebeplerimde var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşımda galax marka ekran kartı kullanıyor, soğutma olsun performans olsun gayet memnun. Glaxın bu ekran kartımı kalitesiz?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #24 AYATES dedi: Hocam benim arkadaşımda galax marka ekran kartı kullanıyor, soğutma olsun performans olsun gayet memnun. Glaxın bu ekran kartımı kalitesiz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2060 almıştım 78 derece çıkmıştı. O gün bugündür Galaxı adam yerine koymam. Zaten tipinde hayır yok objektif olursakta.
AYATES dedi: Hocam benim arkadaşımda galax marka ekran kartı kullanıyor, soğutma olsun performans olsun gayet memnun. Glaxın bu ekran kartımı kalitesiz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 2060 almıştım 78 derece çıkmıştı. O gün bugündür Galaxı adam yerine koymam. Zaten tipinde hayır yok objektif olursakta.
AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #25 tahtakapı dedi: Hocam ben 2060 almıştım 78 derece çıkmıştı. O gün bugündür Galaxı adam yerine koymam. Zaten tipinde hayır yok objektif olursakta. Genişletmek için tıkla... testlerinde %99 iş yükünde 67 dereceyi geçmediği yazıyor?
tahtakapı dedi: Hocam ben 2060 almıştım 78 derece çıkmıştı. O gün bugündür Galaxı adam yerine koymam. Zaten tipinde hayır yok objektif olursakta. Genişletmek için tıkla... testlerinde %99 iş yükünde 67 dereceyi geçmediği yazıyor?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #26 Bi galaxa bak bi asusa bak. AYATES dedi: testlerinde %99 iş yükünde 67 dereceyi geçmediği yazıyor? Genişletmek için tıkla... Karttan karta modelden modele değişir. Ben orda bir tek dereceden mi bahsettim? Sizce güzel duruyor mu?
Bi galaxa bak bi asusa bak. AYATES dedi: testlerinde %99 iş yükünde 67 dereceyi geçmediği yazıyor? Genişletmek için tıkla... Karttan karta modelden modele değişir. Ben orda bir tek dereceden mi bahsettim? Sizce güzel duruyor mu?
AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #27 tahtakapı dedi: Bi galaxa bak bi asusa bak.Eki Görüntüle 2119627Eki Görüntüle 2119626 Karttan karta modelden modele değişir. Ben orda bir tek dereceden mi bahsettim? Sizce güzel duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası benim için tipi değil performansı önemli, performans konusunda iyimidir bilemem
tahtakapı dedi: Bi galaxa bak bi asusa bak.Eki Görüntüle 2119627Eki Görüntüle 2119626 Karttan karta modelden modele değişir. Ben orda bir tek dereceden mi bahsettim? Sizce güzel duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Açıkçası benim için tipi değil performansı önemli, performans konusunda iyimidir bilemem
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #28 AYATES dedi: Açıkçası benim için tipi değil performansı önemli, performans konusunda iyimidir bilemem Genişletmek için tıkla... Asus her halukarda Galaxtan iyidir.
AYATES dedi: Açıkçası benim için tipi değil performansı önemli, performans konusunda iyimidir bilemem Genişletmek için tıkla... Asus her halukarda Galaxtan iyidir.
AYATES Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #29 tahtakapı dedi: Asus her halukarda Galaxtan iyidir. Genişletmek için tıkla... Orası kesin lakin fiyat açısından dedim
tahtakapı dedi: Asus her halukarda Galaxtan iyidir. Genişletmek için tıkla... Orası kesin lakin fiyat açısından dedim
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.874 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #30 AYATES dedi: Orası kesin lakin fiyat açısından dedim Genişletmek için tıkla... Akli dengesi yerinde bir satıcı bulursanız Asusta MSI da güzel fiyatlara buabilirsiniz.
AYATES dedi: Orası kesin lakin fiyat açısından dedim Genişletmek için tıkla... Akli dengesi yerinde bir satıcı bulursanız Asusta MSI da güzel fiyatlara buabilirsiniz.