I5 3470 sisteme Windows 8 vs 10

6 GB RAM, i5 3470 işlemcili bir sistem hangi işletim sisteminde daha rahat çalışır?

SSD varsa her zaman Windows 10 ben i3 370M de 5 yıldan fazla kullandım bunun 1-1, 5 yılı Windows 10 4 yılı ise Windows 7 olarak çünkü HD 5650 ekran kartının chipsetlerini yapan HP sağ olsun Windows 10 uyumlu değildi ama oyun oynamadan kullandığım zamanlarda hiçbir sorun yaşamadım ve 1333 MHz 4+2 GB RAM kullanıyordum.

Bende i5 2500 ve 8 GB RAM ve 5400 RPM 7 yıllık Samsung HDD var Windows 10 kurabilirsin yeterli olacaktır W8 sorunlu W8.1 ise artık Steam destek ve Chrome güncelleme almayacak yani Windows 10 tercih et.

Oyunlar, İnternet tarayıcıları destekleri çekiyor bende de 16 senelik laptop var(compaq nc8430) hiç yoktan Windows 10 1809 kurdum cillop gibi çalışıyor bütün programlarda azami desteği bu sürüme veriyor istersen bakabilirsin SSD varsa hiç girme ama bu işlere direkt 22h2 kur geç.

Hard disk var arkadaşlar ve bilgisayar evde yatan bir sistem. Biraz hor kullanacağım yani sistemi. Kendi ana bilgisayarıma yüklemediğim programları falan yüklemek istiyorum.

Hard disk var arkadaşlar ve bilgisayar evde yatan bir sistem. Biraz hor kullanacağım yani sistemi. Kendi ana bilgisayarıma yüklemediğim programları falan yüklemek istiyorum.
O zaman direkt olarak Bilgisayara Windows 7 falan kurun daha rahat olursunuz Metro uygulamaları vs yok diye, eğer tam anlamıyla kullanacaksanız cihazı Windows 10 derim ben ama yan cihaz olarak eski Win7 işinizi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı