Sisteminde Sorunlar:Oyun oynarken bir anda drop giriyor.
İ5 işlemci orta sayılır iyi bile sayılmaz. İşlemciden kaynaklı
Sisteminde Sorunlar:Oyun oynarken bir anda drop giriyor.
İ5 işlemci orta sayılır iyi bile sayılmaz. İşlemciden kaynaklı
Yeter ama zorlar.Sisteminde Sorunlar:
1)PSU yetersiz ev önerilmeyen C4 harikası bir bomba. 300W vermiyordur bile. 500W işinizi hayli hayli görür.
2)Raminiz 8GB Dual Channel 16GB yapsanız daha iyi olur. Eğer yapamıcaksanız size Mem Reduct programını öneririm:
3)Anakartın Turbox yine önerilmeyen dandik bir marka. Değiştirirsin ilerde
4)MLD ssd önerilmeyen bir marka ve modeline sahipsin.
DDU ile GPU driverını silip yeniden yükle:
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Malwarebytes ile tarama yap:
![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
Diğer tavsiyelerimi yazdım sorunlar kısmında dostum.
Yeten bir işlemci.
Yeter ama zorlar.
Sisteminde Sorunlar:
1)PSU yetersiz ev önerilmeyen C4 harikası bir bomba. 300W vermiyordur bile. 500W işinizi hayli hayli görür.
2)RAM'iniz 8 GB Dual Channel 16 GB yapsanız daha iyi olur. Eğer yapamayacaksanız size Mem Reduct programını öneririm:
3)Anakartın Turbox yine önerilmeyen dandik bir marka. Değiştirirsin ileride
4)MLD SSD önerilmeyen bir marka ve modeline sahipsin.
DDU ile GPU driverını silip yeniden yükle:
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Malwarebytes ile tarama yap:
![]()
Free Antivirus 2025 | Download Free Antivirus & Virus Scan | 100% Free & Easy Install
Download free antivirus: easy install for all devices. Remove unwanted malware like viruses, ransomware, spyware & more.www.malwarebytes.com
Diğer tavsiyelerimi yazdım sorunlar kısmında dostum.
Yeten bir işlemci.
Şahsi fikrin ama bizde bir i5 bilgisayar var kötü çalışıyor
Biz de i5 işlemcili laptop var ve kötü çalışıyor.Zorlamaz.
Bunları biliyorum evet. Değiştirmeyi de düşünüyorum. Malwarebyte ile tarattım sorun yok. Şu an tek crackli şey bilgisayarımda After Effects. Onuda mecburen kullanıyorum 2023 sürümünü kaldırmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.