i5 3470 ve HD7570 Sisteme 1.400 TL Bütçe ile Upgrade

• Konuyu başlatan Garip
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 2.429
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan bizimle iletişime geçtiğiniz sistemin kasası nedir? Corsair, bizim pazarımızdaki en kaliteli kasaları sağlıyor diyebiliriz. Evet sade bir görüntüsü var ama içinin canavar olması daha iyi bence. Hem sade görüntüsü de bana göre çok hoş.

Exper Action'un kasası resmen ayaklarımla saklamaya çalışıyorum. Güç kaynağı olarak modüler bir şey olsam daha rahat olmaz mı ?

O halde 200R'ı aldığınızda gönül rahatlığı ile sergileyebilirsiniz. Ayrı bir bütçe ayıracaksanız modüler alın. Ama diyorsan, ekran kartından veya herhangi bir bileşenden kısıp alacağım. Hiç gerek yok!

Ben içini zaten canavar gibi yapmak istiyorum. Ekran kartından 100 TL kısmayıp 3 gün sonra kasamı değiştireceğime kısarım daha iyi bence. 350D yi çok beğendim neresinden bakarsan bak yapısı çok sade fakat yandaki büyük penceresi cidden sistem sergilemenin hakkını iyi veriyor. Vatan bir PSU ile bundle yapıp indirim koysa diye bekliyorum daa ne fayda ! Adamlar daha 350D yi getirtemiyor.

Kasa 290 lira, ekran kartı 1250 lira. Sence hangisini değiştirmek daha kolay? Biraz mantıklı yaklaşırsak sorun yok aslında. Ayrıca 200R'ı neden değiştireceksin ki? 200R'a 43 cm ekran kartı koyabilirsin. R9 290 31 cm.

R9 290 çok yükseklere kaçan bir kart olmuyor mu sizce amd tarafından bir karta yönelebilirim fakat biraz modelini düşürüp kasa ve güç kaynağını kendi belirlediklerimi almak istiyorum. 2. Hayat felsefem şudur ki : 1 Gram bile içine sinmiyorsa bedava verseler alma.

Kasa ve güç kaynağını belirlediğim gibi alacağım. Çünki 2. Hayat felsefem : İçine sinmeyen bir şeyi bedava verseler alma :p (nerden taktım bilmiyorum buna ama ciddiyim keşkelerinizi azaltıyor) . Ekran kartına 800 TL gibi bir bütçe kalıyor.

- - - Güncellendi - - -

Üzerine belki biraz daha koyabilirim.

Bence Burak Tüzün'e güven. Ekran kartı olarak da R9 290 çok iyi bir seçim olacaktır. Şuan piyasadaki en sağlam ekran kartlarıdan biri. Kasadan biraz kısıp ekran kartına yüklenmen daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kez yazmışız aynısını :p . Neyse sizce Gtx 760 mı R9 270x mi işlemcim i5 3470. Bir de şu Mantle olayını açıklığa kavuşturabilirseniz sevinirim :) .

- - - Güncellendi - - -

350D de Corsair.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı