i5 3470 ve RX 470 için PSU önerisi

Dark 500W 80+ Yarı Modüler Dark Force ATX Güç Kaynağı Fiyatı hocam bunu önerebilirim.
Bir de bu var ama ne kadar kaliteli bilmiyorum.

Dark, Everest, Frisby, GameTech gibi güç kaynaklarının pek sağlam olduğunu söyleyemem hocam.

Eğer bütçeyi biraz daha aşabilirseniz ikinci attığım PSU'yu alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam O yolladığın Xigmatek PSU patladı bende 2. günde Yenisini almak zorunda kaldım. Benim sistemin tek farkı RX570.
Dark, Everest, Frisby, GameTech gibi güç kaynaklarının pek sağlam olduğunu söyleyemem hocam.

Sorunuza gelirsek 250 TL bandında maalesef kaliteli bir güç kaynağı almak zor hocam. Eğer bütçeyi tam geçemem diyorsanız ilk attığım PSU'yu alabilirsiniz.

Eğer bütçeyi biraz daha aşabilirseniz ikinci attığım PSU'yu alabilirsiniz.

Hocam O yolladığın Xigmatek PSU patladı bende 2. günde Yenisini almak zorunda kaldım. Benim sistemin tek farkı RX570.

Hocam uyarınız için teşekkür ederim. Yorumdan sildim PSU'yu o markayı yazmamın sebebi Vatan Bilgisayar çoğunlukla bu marka PSU kullandığından ötürüydü.

Hocam ben i5 3470 rx 580 500w kulannıyorum ve 450w yetiyor highpower kullanıyorum hiçbir sorubn yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı