i5 3470 ve RX 550 LoL FPS düşmesi

Leonel messi

Centipat
Herkese merhaba.
i5 3470.
8 GB DDR3.
Esonic anakarat.
Radeon RX 550 4 GB 128 Bit.
500W PSU.
240 GB SSD ve 500 GB HDD kullanıyorum.
Her zaman LoL'ü en yüksekte rahatlıkla oynuyordum hala oynuyorum ama şöyle FPS genel olarak 100 ama TF'de 65'e düşüyor. 1 ay önce böyle bir şey yoktu. 1 aydır çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

2 tane yüzde var tahminim en sondaki fan hızı, baştaki ise GPU kullanımı. Yani gördüğünüz gibi LOL %50 kullanımı geçmiyor. Çok normal bir durum benim ekran kartının da %30'unu kullanıyor. LOL için bu değerler normal. Monitörünüz 75Hz ise dikey yenilemeyi açarsanız 75Hz ye sabitlenecektir. Daha iyi oynarsınız.

2 tane yüzde var tahminim en sondaki fan hızı, baştaki ise GPU kullanımı. Yani gördüğünüz gibi LOL %50 kullanımı geçmiyor. Çok normal bir durum benim ekran kartının da %30'unu kullanıyor. LOL için bu değerler normal. Monitörünüz 75Hz ise dikey yenilemeyi açarsanız 75Hz ye sabitlenecektir. Daha iyi oynarsınız.
denedim bi süre öyle oynadım ama nafile yine 65e düşüyor orta ayarda oynadım yine düştü düşükte oynadım yine düştü yazılımsal olabilir mi acaba format atsam bir kez düzelme ihtimali var mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı