i5 3470 ve RX 570 Red Dead Redemption 2 Performans Testi

Ekran kaydı normale göre 8-10 FPS kaybetmeme yol açtı. Kayıt Radeon Relive ile alındı. Relive normalde bu kadar FPS düşürmüyor ancak oyun RDR 2 olduğu ve işlemcim patates olduğu için kayıtta bu kadar FPS kaybetmeyi normal karşılıyorum.

Bu ayarlar ile kayıt dışı 40-60 FPS ile arası oynuyorum. Ekran kartının 20.4.2 sürümlü driverı kurulu. İşletim sistemi olarak Windows 10 2004 kullanıyorum. Hiçbir parçaya hız aşırtma yapılmadı.

Sistem:
  • i5 3470 3.60 GHz
  • Sapphire RX 570 4GB
  • Kingston 2x4 1600 MHz CL11
  • Afox H81 Chipsetli parça takıp çıkartmak dışında bir niteliği bulunmayan anakart.
Grafik Ayarlarım: (Videoda gösteriyorum ancak yine de buraya bırakayım)

Screenshot_2020-09-06-20-36-26.png

Screenshot_2020-09-06-20-37-12.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RDR 2 için çok optimizasyon sorunu şikayeti gördüm ancak ben bu sorunları ilginç bir şekilde hiç yaşamadım. Ya güncellemeler ile çözülmüş ya da bende bir şeyler var😁

Üstelik 8GB belleğim olmasına rağmen yaşamadım bu sorunları. Yalnızca çok uzun süre araklısız oynadığım zaman 3 saat civarı sonra ufak droplar girmeye başlıyor, bellek tükeniyor sanırım. Bunun da optimizasyon ile bir ilgisi yok. Çok uzun süre aralıksız oynayacağım zaman 3 saat sonra oyunu yeniden başlatıyorum, o kadar.

Oyunu bu konuyu açmadan 3-4 gün önce sorun yaşamadan bitirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı