i5 3570 GTX 1050 Mount and Blade: Bannerlord kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Can You Run İt diye bir site var orada oynamak istediğiniz oyunun özellikleri ile bilgisayarınızın özellikleri otomatik karşılaştırılıp kaldırıp ya da kaldırmayacağı söyleniyor. Deneyebilirsiniz aklınıza takılan bir şey olursa yazın söyleyeyim.
hocam o dediğinizi Game Debate adlı siteden yaptım sonuç bu. Zaten indirip oynamadan önce Youtube yada bu siteden bakıp öyle indiriyorum.
test1.jpg
 
O siteye bakarak anlaşılacak bir şey değil. Youtube'da canlı videolar bile yeterince iyi sonuç vermiyor.
Zaten buna kesin karar verecek bir şey yok. Bilgisayarın bulunduğu oda bile kaldırıp kaldırmamasına etki edebilir. Ben sadece tahmini olarak söylüyorum. Site kaldırır diyorsa kesin kaldırır. Kaldırmaz diyorsa belki minimum ayarlarda kaldırır.
hocam o dediğinizi Game Debate adlı siteden yaptım sonuç bu. Zaten indirip oynamadan önce Youtube yada bu siteden bakıp öyle indiriyorum.Eki Görüntüle 1027222
Bu siteyi bilmiyorum yazılan verileri de anlamadım. Ama kaldıracağını düşünüyorum. Can You Run İt'den bakmanı da öneririm.
 
Zaten buna kesin karar verecek bir şey yok. Bilgisayarın bulunduğu oda bile kaldırıp kaldırmamasına etki edebilir. Ben sadece tahmini olarak söylüyorum. Site kaldırır diyorsa kesin kaldırır. Kaldırmaz diyorsa belki minimum ayarlarda kaldırır.

Bu siteyi bilmiyorum yazılan verileri de anlamadım. Ama kaldıracağını düşünüyorum. Can You Run İt'den bakmanı da öneririm.

Oyunu alsam mı almasam mı kararsız kaldım ama denemeden de bilemeyiz nasıl sonuç alacağımı.
 
Kaldırır kaldırmasına ancak benim bildiğim aşırı kalabalık kale savaşları bildiğimiz bir Prime95 testi gibi işlemcilerin neredeyse büyük bir kısmını ağlatıyor. Oyunu aslında isteseler daha rafine ve optimize edebilirlerdi. Ayrıca zaten sistemlerin gücünü ölçmek için kullanılacak referans nitelikte bir oyun olduğunu da düşünmüyorum. Bir zamanların PUBG'si gibi geliyor bana, gerçi onlar düzeltti kendilerini bir nebze de olsa, burada bu oyunun düzeleceği zor bir ihtimal. BFV'i hiç söylemiyorum zaten, günümüzün yüksek hızlarında çalışan düzgün 4/4 işlemcileriyle dahi orta seviye bir GPU ile tıkır tıkır akıcı bir şekilde çalışıyor oyun. Burada oyuncu sayısı banahe değil aslında, o iş bu kadar çok CPU iş gücüne ihtiyaç duymadan da yapılabilir. Mesela bunun en basit örneklerinden AC:Unity'deki merkez kilisesinin önünde toplanıp protesto yapan yüzlerce IPC olmasına rağmen yine güçlü bir 4C/8T işlemci kolaylıkla üstesinden gelebiliyor. Şimdi bu sefer de olay oyun motoruna gelecek, o oyunla bu oyunlar bir değil evet ama beceriksiz ve verimsiz bir iş çıkardıkları ortada bana göre, yaptıkları ve kullandıkları oyun motoru ve kodlayıcıların üstün kalitede ve güçlü olduğu için bu kadar absürt seviyede işlemci kullanmıyor oyun.
 
Kaldırır kaldırmasına ancak benim bildiğim aşırı kalabalık kale savaşları bildiğimiz bir Prime95 testi gibi işlemcilerin neredeyse büyük bir kısmını ağlatıyor. Oyunu aslında isteseler daha rafine ve optimize edebilirlerdi. Ayrıca zaten sistemlerin gücünü ölçmek için kullanılacak referans nitelikte bir oyun olduğunu da düşünmüyorum. Bir zamanların PUBG'si gibi geliyor bana, gerçi onlar düzeltti kendilerini bir nebze de olsa, burada bu oyunun düzeleceği zor bir ihtimal. BFV'i hiç söylemiyorum zaten, günümüzün yüksek hızlarında çalışan düzgün 4/4 işlemcileriyle dahi orta seviye bir GPU ile tıkır tıkır akıcı bir şekilde çalışıyor oyun. Burada oyuncu sayısı banahe değil aslında, o iş bu kadar çok CPU iş gücüne ihtiyaç duymadan da yapılabilir. Mesela bunun en basit örneklerinden AC: Unity'deki merkez kilisesinin önünde toplanıp protesto yapan yüzlerce IPC olmasına rağmen yine güçlü bir 4C/8T işlemci kolaylıkla üstesinden gelebiliyor. Şimdi bu sefer de olay oyun motoruna gelecek, o oyunla bu oyunlar bir değil evet ama beceriksiz ve verimsiz bir iş çıkardıkları ortada bana göre, yaptıkları ve kullandıkları oyun motoru ve kodlayıcıların üstün kalitede ve güçlü olduğu için bu kadar absürt seviyede işlemci kullanmıyor oyun.

Hocam oyunu aldım şu an Steam'den iniyor sonuçları yazacağım buraya denemekten zarar gelmez, hem içim rahat etmiş olur.
Denemem sonucu, haritada ufak tefek lag oluyor onun dışında savaşa girdiğim zaman 40-50 FPS arası oynamaya engel olacak bir sorun yok denemem sonucu.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı