Clemantine
Hectopat
Daha fazla
Selamun Aleyküm Recep. Bir konuda fikrini rica edicem kardesim. Ben bir kasa toplamak üzereyim.
i5 3570 3. nesil işlemci aldım. 0 fiyatı uygundu. 400'e aldım.
INTEL CORE i5 3570 3.40GHZ 6MB (VGA) 1155P - Netsiparis.Com
Ekran kartı olarak sizin Youtube'da incelediginiz.
Asus GTX750 Ti STRIX OC'i düşünuyorum hatta ondan once aklımda baska bir GTX750 ti vardı karsılastırma yaptım. Sizinki daha iyi bence bariz. Sadece sunu sorucam sana, dx 11 yazıyor ilerde 12 yı destekler mi? Nvidia bunla ilgili yazılım destegı olacak beyanında bulundu bunu merak ediyorum. Almam konusunda netleştircek beni ya da senin tavsiye edecegin 2 GB 256 bit aynı fiyat aralıgında baska bir kartta ilgimi cekebilir.
www.vatanbilgisayar.com: Nvidia Ekran Kartı
Senden ricam bana uygun bir anakart tavsiye etmen, ilerde belki i7'ye gecerim diye ona gore bir secim yapar mısın?
Anakart sunu dusunuyorum ama;
MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart 270 tl 300'e kadar butcem var çunku bir de 23.6 LED monitor alıcam. IPS mi LED mi? Onda da kararsızım. Aydınlatırsan sevinirim.
Su tepkime suresi ve Hz olayı en uygun olan nedir? Butcem 470 TL kadar. Oyun ve film severim. Youtube'da oynadıgım videoları ekleyip yayın yapmayı hedefliyorum. Elimde 1333 16 GB RAM var. 4 4 4 4 olarak bu yuzden 4 slot anakart baktım. Bunu sonra RAM'leri satıp 1600'e cıkarabilirim. MHz yani 16 GB 1600 MHz hos olur.
Coler master GX 650 Watt guc kaynagım var. SSD almalı mıyım ?
Sizin videoda kingston 240 GB D300 SSD fiyatı 280 tl fakat bulamadım ben.
Dolar'ın azizligi mi acaba video tarihini dusunursek?
Bıraz uzun bir yazı oldu ama fikirlerin onemli benim icin. Umarım yardımcı olursun kardesım.
Sadece ekran kartı tercihim ve anakart tercihim dusunduruyor beni, bunun dısında sıkıntı olmayacak sanrım.
Sizi izlemeye devam ediyorum yayınlarınız egitici, bilgilendirici. Bunun icin tesekkurler, kolay gelsin. Gorusmek uzere kardesım.
i5 3570 3. nesil işlemci aldım. 0 fiyatı uygundu. 400'e aldım.
INTEL CORE i5 3570 3.40GHZ 6MB (VGA) 1155P - Netsiparis.Com
Ekran kartı olarak sizin Youtube'da incelediginiz.
Asus GTX750 Ti STRIX OC'i düşünuyorum hatta ondan once aklımda baska bir GTX750 ti vardı karsılastırma yaptım. Sizinki daha iyi bence bariz. Sadece sunu sorucam sana, dx 11 yazıyor ilerde 12 yı destekler mi? Nvidia bunla ilgili yazılım destegı olacak beyanında bulundu bunu merak ediyorum. Almam konusunda netleştircek beni ya da senin tavsiye edecegin 2 GB 256 bit aynı fiyat aralıgında baska bir kartta ilgimi cekebilir.
www.vatanbilgisayar.com: Nvidia Ekran Kartı
Senden ricam bana uygun bir anakart tavsiye etmen, ilerde belki i7'ye gecerim diye ona gore bir secim yapar mısın?
Anakart sunu dusunuyorum ama;
MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart 270 tl 300'e kadar butcem var çunku bir de 23.6 LED monitor alıcam. IPS mi LED mi? Onda da kararsızım. Aydınlatırsan sevinirim.
Sizin videoda kingston 240 GB D300 SSD fiyatı 280 tl fakat bulamadım ben.
Bıraz uzun bir yazı oldu ama fikirlerin onemli benim icin. Umarım yardımcı olursun kardesım.
Sadece ekran kartı tercihim ve anakart tercihim dusunduruyor beni, bunun dısında sıkıntı olmayacak sanrım.
Sizi izlemeye devam ediyorum yayınlarınız egitici, bilgilendirici. Bunun icin tesekkurler, kolay gelsin. Gorusmek uzere kardesım.
Son düzenleyen: Moderatör: