i5 3570 ve R7 240 sistem anlık FPS düşmesi

Hilmi Akkaya

Decapat
Merhaba arkadaşlar,
  • G620 işlemci
  • R7 240 ekran kartı (2 GB 128 bit - 780 / 800 MHz)
  • 8 GB 1333 MHz RAM
  • H61M-DS2 R.v 2.2
  • 220V güç kaynağı
Bu sisteme i5 3570 işlemci güncellemesi yaptım ve hiçbir drop olmaksızın ortalama 30 FPS'te oynadığım FarCry3, GTA 4, hele ki 40-50 FPS'lerde oynadığım ETS2, aynı FPS'leri fazlasıyla alsa bile oyuna göre droplanmalar var. GTA 4 oynarken işlemci max 50, ekran kartı max 52 derecede.

Bu değerler belki Win7'den 10 geçersem düzelir umuduyla Win10 Pro yaptım orijinal lakin yine aynı
yardımcı olursanız cok sevinirim :( Evet GTA 4'te optimizasyon problemi var ama son indirdiğimde sorun yoktu. Rahat 30 FPS'te akıcı oynuyordum ta işlemci güncelleyene kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz Windows 10'da iyi sonuç veremeyecek kadar zayıf. Windows 10 orjinal aldıysanız o lisansın güme gitmemesi için Microsoft ile görüşün. Yeni sistem yapacak olursanız ona aktarılır belki.

Sisteminiz Windows 10'da iyi sonuç veremeyecek kadar zayıf. Windows 10 orjinal aldıysanız o lisansın güme gitmemesi için Microsoft ile görüşün. Yeni sistem yapacak olursanız ona aktarılır belki.
Onceliklw

Oncelikle tesekkur ederim
Windows 10 pro yu sadece aktiflestirme kodu alarak yaptim
Acaba ne yonden zayif
Ekran karti
Ram
Güncellemesi gerekiyorsa zamanla yapabilirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı