i5 3570k ve MSI GD55 serisi anakarta ekran kartı tavsiyesi

doanylmz

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2013
Mesajlar
11
2-3 yıl sistemimi götürecek, oyunları üst seviyede oynatacak, bil hassa Crysis 3'ü rahat şekilde üst seviyede oynatıcak fiyat performans ürünü bi ekran kartı önerebilir misiniz lütfen?

Sistemim:

  • 12 Gb DDR3 RAM Kingston
  • Intel i5 3570k işlemci
  • MSI GD55 serisi anakart
  • 120 GB SSD
  • AeroColl Strike-X 600 Watt 80 Plus bronze sertifikalı PSU
 
Aslında sistemimde ekran kartı olarak ASUS GTX 550 Ti var kötü bir ekran kartı değil, ama şimdi Crysis'ı aslında full ayarlara yakın oynayıp bitirdim, istediğim tam performans alabilmek. FPS oranı yüksek olsun istiyorum, bütçe olarak ta 400'den başlayıp 600'e kadar olabilir aslında.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kendinde aynı karttan kullanıyorsun kardeş. Crysis 3'ü falan oynadın mı? Full ayarlarda kaç FPS alıyorsun ortalama? Bi bilgi verebilir misin acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En üst ayarda oynadım denilebilir. Beta sürümü biraz yanıltmıştı beni ben bu oyunu Anti Aliasing FXAA olarak ayarlıyken ki bu ayar da aslına bir ayardır tamamen kapatmıyorum ve gelişmiş ayarlar kısmı en üstteiken sadece en çok zorlayan ayar olan Gölgeler ayarını biraz düşürdüğümde 49 FPS ortalama ile oynamayı başardım.
 
49 Güzel bir FPS kardeş, yani iyi oynamışın, bence ekran kartı iyi yani. Belli ki ben de ya GTX 660 Ti düşünüyorum, nedense AMD ekran kartına yıllardır bir içim ısınamadı gitti, Nvidia'dan şaşamıyorum takıntı olmuş bende!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam olabilir GTX 660 Ti HD 7870'den daha başarılı bir kart. Ben 49 FPS alıyorsam sen 55 FPS falan alırsın GTX 660 Ti ile.
 
Peki bu GTX 660 iki çeşit. Bir düz GTX 660 var, bir de GTX 660 Ti var, aradaki fark nedir sence bir bilgin var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı