i5 4. nesil sistem temiz kurulum yaparken hata veriyor

Yaşar Ulaş

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni bilgisayarıma format atacaktım yükleme ekranı geldi "Windows bu diske yüklenmiyor." diye hata verdi hata detayında ise "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir." yazıyordu araştırdım gptye çevirdim sonra "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi. lütfen medya sürücünüzü denetleyin 0x80300001" şeklinde hata verdi yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bilgisayarıma format atacaktım yükleme ekranı geldi "Windows bu diske yüklenmiyor." diye hata verdi hata detayında ise "Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir." yazıyordu araştırdım GPT'ye çevirdim sonra "Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi. Lütfen medya sürücünüzü denetleyin 0x80300001" şeklinde hata verdi yardımcı olursanız sevinirim

Tüm diskleri sildin mi?

Sorunun çözümü bu. Daha önce bende yaşamıştım. Ama tüm herşey sıfırlanıcak önemli bilgilerin varsa gidecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı