i5 4200M dizüstüne RAM ekleme

0rkinos

Decapat
Elimde bir laptop var özelliklerini aşağıya yazacağım. RAM'i artık az gelmeye başladı ben de 3x4 RAM daha alarak 16 yapacaktım şu an elimdeki RAM boşa gitmesin diye ama 2x8 daha iyi olur dediler. Şu an elimdeki RAM 4 GB 1600MHz DDR3 CL11 özelliklerine sahip. Yeni alacağım 2x8 RAM'ler de aynı özellikte olmak zorunda mı yoksa daha iyi bir şey alabilir miyim?

Özellikler:
İşlemci: i5 4200M.
Ekran kartı: R7 m.265.
RAM: 4 GB 1600MHz DDR3 CL11.
Anakart: Intel hasswel MB imc (AIDA64'de böyle yazıyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir laptop var özelliklerini aşağıya yazacağım. RAM'i artık az gelmeye başladı ben de 3x4 RAM daha alarak 16 yapacaktım şu an elimdeki RAM boşa gitmesin diye ama 2x8 daha iyi olur dediler. Şu an elimdeki RAM 4 GB 1600MHz DDR3 CL11 özelliklerine sahip. Yeni alacağım 2x8 RAM'ler de aynı özellikte olmak zorunda mı yoksa daha iyi bir şey alabilir miyim?

Özellikler:
İşlemci: i5 4200M.
Ekran kartı: R7 m.265.
RAM: 4 GB 1600MHz DDR3 CL11.
Anakart: Intel hasswel MB imc (AIDA64'de böyle yazıyor)
DDR 3 de gelinen son teknolojiyi kullanıyorsunuz zaten. Daha üstünü alamazsınız. Yine alacağınız RAM 1600mhz CL11 olmalı. Herhangi bir marka alabilirsiniz.

Hatalı bilgi verilmiş ben iki farklı marka kullandım hiç sorun çıkmadı. Biri Hynix diğeri A-data. 4+4 şeklinde 1 yıl kullandım bir problem yaşamadım. RAM detaylarım da seninki ile aynı. 1600 MHz ve CL11 kullanıyorum ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı