i5-4200M sistem GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Vorpee

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2021
Mesajlar
337
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarım orta halli bilgisayar fakat hala GTA 5 kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. Aşağıda sistemim mevcuttur.

Sistemim:
4 GB DDR3 RAM
2 GB AMD M230 ekran kartı
Intel Core i5-4200M CPU 2.50 GHz işlemci.
 
4GB RAM artık yetersiz kalıyor . Oyunda araba sürerken vs. çok takılma yaşarsın. Ama illa da oynayacağım diyorsan MemReduct tarzı yazılımlarla arkaplan ram kullanımını en aza çekebilirsin. Ve görev yöneticisinden arkaplandaki çoğu programı kapatırsın. Fakat yine de özellikle oyun içinde araçlarla yüksek hıza ulaştığında takılmalar başlayabilir.
 
Merhabalar. 1024-768 çözünürlükte Low ile medium ayarlar arasında oynayabilirsin. Eski laptopumda belirttiğim grafik ayarlarında oynuyordum. Laptopun özellikleri: "Intel Core i5 2430M 2.4GHz 4 GB GT520M"
 
4 GB RAM artık yetersiz kalıyor. Oyunda araba sürerken vs. çok takılma yaşarsın. Ama illa da oynayacağım diyorsan memreduct tarzı yazılımlarla arka plan RAM kullanımını en aza çekebilirsin. Ve görev yöneticisinden arkaplandaki çoğu programı kapatırsın. Fakat yine de özellikle oyun içinde araçlarla yüksek hıza ulaştığında takılmalar başlayabilir.

RAM'i artırabilirim 8 yapabilirim ekran kartım nasıl?
 
Düşük ayarlarda bir şekilde oynayabilirsiniz. Ayrıca RAM'iniz 4GB. Windows 10 8GB altına pek önerilmez.
 
RAM'i 8 yapsam kaç FPS alırım bu sistemle ekran kartım iyi mi?
RAM'i 8GB yapmak daha iyileştirir tabiki ama hala biraz drop yersiniz. Ekran kartı konusunda AMD kartlar hakkında çok bir bilgim yok. Eklemeyi unutmuşum ne yaparsan yap Grass Quality'i en düşüğe al. Ve partikülleri.
 
8 GB RAM + bu sistemle en fazla kaç FPS alırım?
Dediğim gibi AMD kartları bilmiyorum ama droplar hariç 30FPS gibi. Belki biraz daha çok. Ayarlar da önemli aslında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı