i5 4200u GT740M sistemde CS:GO'da FPS çok düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8GB 1600MHZ
Ekran kartı
Gt740M
İşlemci
i5 4200U
Arkadaşlar 2021 Ağustos ayında falan 1024x768 ayarlarda Dust 2'de 75-100FPS arası oynuyordum. Şimdi 800x600'de 40FPS ve altı veriyor.
GT740M 2 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
i5 4200u var.
Kaç kere sıfırladım virüs vardır diye oda yok yani sebep ne bulamadım. Bu zamana kadar ki bütün performans ayarlarını yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2021 Ağustos ayında falan 1024x768 ayarlarda Dust 2'de 75-100FPS arası oynuyordum. Şimdi 800x600'de 40FPS ve altı veriyor.
GT740M 2 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
i5 4200u var.
Kaç kere sıfırladım virüs vardır diye oda yok yani sebep ne bulamadım. Bu zamana kadar ki bütün performans ayarlarını yaptım.
Sıcaklıklar ne durumda? Driver'ler güncel mi? Termal macun sürmeyi deneyin. Sıcaklıklar düşerse aynı performansı alabilirsiniz ve laptopun içindeki tozları dikkatlice alın.

Sıcaklıklar ne durumda? Driver'ler güncel mi? Termal macun sürmeyi deneyin. Sıcaklıklar düşerse aynı performansı alabilirsiniz ve laptopun içindeki tozları dikkatlice alın.

Driver güncel, sıcaklıklar maksimum 90 derece. Termal macun sürerim fakat laptop klavye tarafından açıldığı için pek uğraşmak istemiyorum. Fakat birdenbire sadece 1 ay içinde durduk yere FPS düştü.
Yok
Termal macun süreceğim sanırım sağ olun.

Driver güncel, sıcaklıklar maksimum 90 derece. Termal macun sürerim fakat laptop klavye tarafından açıldığı için pek uğraşmak istemiyorum. Fakat birdenbire sadece 1 ay içinde durduk yere FPS düştü.

Yok
Termal macun süreceğim sanırım sağ olun.
Macun yenilemek bir çözüm olabilir. O laptop için sıcaklıklar fazla.

GT740M 2 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
i5 4200u var.
En son Eylül ayında CS:GO oynamıştım, benim pc de 840m, 12 GB ram. O zamanlar rahat oynardım fakat bu aylarda girdiğimde o kadar düşmese bile fps düşüşü olmuş. Sanırım oyun güncellemeleri yüzünden oluyor bu.

En son eylül ayında CS:GO oynamıştım, benim PC de 840M, 12 GB RAM. O zamanlar rahat oynardım fakat bu aylarda girdiğimde o kadar düşmese bile FPS düşüşü olmuş. Sanırım oyun güncellemeleri yüzünden oluyor bu.

Bende öyle düşünüyorum ama ısınmayla ilgili payı da var.
Sorunu çözdüm. DDU ile grafik kartlarını kaldırıp tekrar kurdum ayarlarını yaptım ve +60 FPS artısı oldu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı