i5 4200U Sistem GTA 5'te Donma Sorunu

Bakın ayarları düşürünce Ram'ı az kullanıyor. Biliyorum bana video izleyip öğrenebilirsin demene gerek yok. Şuan benim Ram'im de 4g. Diğeri garantide ve GTA 5'i normal ayarlarda oynayabiliyorum. Yükseltince ram yetersiz kalıyor İnanç.

O bizim sorunumuz değil. Moderatörün sorunu. Kurallara aykırı ise gerekli işlemi sağlasın. Ona kızmak bizim işimiz değil bence.
Bu arada imzanda kullandığın monitör hakkında bilgi verir misin ? Oyun oynarken veya film izlerken bir sıkıntı çıkarıyor mu ? Veya ölü piksel falan çıktı mı ?

Ben diğer konuları görmedim. O zaman sizin dediğinize göre Ram yükseltmesi gerekiyor. Ama 2. bir slot yoksa boşuna tartışıyoruz burada.
2.Slot da var ben baktım bilgisayarı 8Gb'ye kadar Ram destekliyor.

Bu arada imzanda kullandığın monitör hakkında bilgi verir misin ? Oyun oynarken veya film izlerken bir sıkıntı çıkarıyor mu ? Veya ölü piksel falan çıktı mı ?

2.Slot da var ben baktım bilgisayarı 8Gb'ye kadar Ram destekliyor.

O zaman. Duydun mu konuyu açan kardeşim Ram'ini 8 yap kralsın.

Monitöre gelirsek gerçekten verdiğim 480 liranın hakkını veriyor. 18.5" Monitör kullanıyordum eskiden yenileyince bayağı bir farkını görebiliyorum gerçekten. Üstelik 2ms oyunlarda etkisi var bu doğru. 1080p olması ayrı bir avantaj. Bu fiyata göre alınabilecek en iyi geniş ve performanslı monitör diyebiliriz. Hiç bir sorunu yok gayet başarılı.

Yav kardeşim kaçıncı konu bu ? DDR3L yazıyor diyorsun sence DDR3L yazdığı halde DDR3L mi alman gerekir yoksa DDR3 mü alman gerekir bi kafanda hayal et ondan sonra kendi kendine cevap ver eğer bu kadar basit bir soruya bile kendi kendine cevap veremiyorsan ondan sonra buraya konu aç. Öğlen 1 den beri nereye baksam senin konun var ve hepsindede aynı soru.
Asıl sorum l mi değil mi değil gta v teki sorunumu çözer ilk konu açma amacım buydu sonra ram le düzelir dediler konu ram e kaydı ilk konu açma amacım gta v deki donmaları düzeltmekti konu kayınca kimse cevap vermedi ona herkes ram ile ilgilendi bende en son gta v konusu açtım

Kardeşim GT5 gibi oyuna 4 gb ram az geldigi gibi 5400rpm hdd ile sorun yaşanıyor. Ssd ve ram takviyesi yapınız.
rami arttırıyorum bu gün sadece o yetmez mi ? 8gb yapacam

Veya şöyle sorayım ram i 8gb hdd yi 7200rpm yapınca sorun geçer mi ? sistemim kaldırır mı srounsuz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı