i5 4210U ve GT 840M GTA 5 kasıyor

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 yükledim sorun yok normal ayarlarda oynuyorum ama çok nadiren takılmalar oluyor sebep nedir?
NVIDIA GT 840M.
8 GB RAM.
Intel Core i5 4210U 1.70 2.40 GHz.
Windows 8.1 single langue 64 Bit.

Arkadaşlar GTA 5 yükledim sorun yok normal ayarlarda oynuyorum ama çok nadiren takılmalar oluyor sebep nedir?
NVIDIA GT 840M.
8 GB RAM.
İşlemciden dolayı olduğunu sanıyorum, MSI Afterburner ile test edip sonuçları atarsanız yardımcı olunabilir.

arkadaşlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz konu açamadım lütfen ben yeni bilgisayar aldım yaklaşık 5 ay oluyor ama arkadaşlarım bilgisayarımda bir sıkıntı oldugundan söz ediyor sapphıre rx 590 +nitro 8 gb erkan kartı var gigabaytın ax370m gaming 3 anakart 2 adet corsair corsair vengeance lpx 8gb ram varamd ryzen 2600 işlemcim var lolde 150 160 fps alıyorum the witcher da 60 tam bazen 59 58 asaasin creed 4 de 60 cs go da 220 fps ila 250 fps arası alıyorum fortnite 60 70 arası alıyorum (bu oyunların hepsi ful ayarlarda) ayrıca lolde mesela grafik ayarlarını değiştirsemde fps değişmiyor bu fps ler normalmi depilmi bi yardımcı olurmusunuz rica etsem
Konu açın lütfen destek vereceğiz.

konu açmayı anlamadım yardımcı olurmusunuz lütfen
Mesaj atmayı bilip konu açmayı bilmeyende ne bilim.

NVIDIA GT 840M.
8 GB RAM.
İşlemciden olduğunu düşünüyorum ben de. Bir de HDD kullanıyorsanız bu sistemde takılmalar kaçınılmaz olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı