i5 4300U ve GT 730M sistem GTA 5 açar mı?

BaranArslan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, üniversite için laptop alacağım arada bir de oyun oynarım, acaba bu sistem GTA 5 veya LoL açar mı?

Arkadaşlar iyi günler, üniversite için laptop alacağım arada bir de oyun oynarım, acaba bu sistem GTA 5 veya LoL açar mı?

Oynarsınızda pek bir keyif beklemeyin, imkanınız varsa GTA 5'in ilk sürümünü yükleyinki kasmasın.

Hocam sizinle aynı sisteme sahip bir oyun oynanışı, buyurun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynarsınızda pek bir keyif beklemeyin, imkanınız varsa GTA 5'in ilk sürümünü yükleyinki kasmasın.

Hocam sizinle aynı sisteme sahip bir oyun oynanışı, buyurun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim aradım ama bulamamıştım. Ben modlu windows falan kurucam steamda da var zaten biraz kurtarır. Teşekkürler tekrardan umarım iyidir.

Teşekkür ederim aradım ama bulamamıştım. Ben modlu Windows falan kuracağım Steam'de da var zaten biraz kurtarır. Teşekkürler tekrardan umarım iyidir.

Hocam MSI Afterburner ile ekran kartı overclocku yapıp daha iyi FPS değerleri alabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmiyorum bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı