K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 27 Ağustos 2016 #61 FurkanTechno dedi: Asusun soğutması 1060'da daha iyi gibime geliyor 3 fan koymuş. Genişletmek için tıkla... Ben kalite yönünden seçmiştim, zaten mesajımı tekrar okursanız "bu sizin kararınız" demiştim.
FurkanTechno dedi: Asusun soğutması 1060'da daha iyi gibime geliyor 3 fan koymuş. Genişletmek için tıkla... Ben kalite yönünden seçmiştim, zaten mesajımı tekrar okursanız "bu sizin kararınız" demiştim.
McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #62 FurkanTechno dedi: Kasanıza 3 fanlı olan model sığarmı onada dikkat edin. Bu arada muhtemelen DDR3'dür sisteminiz. Genişletmek için tıkla... ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam
FurkanTechno dedi: Kasanıza 3 fanlı olan model sığarmı onada dikkat edin. Bu arada muhtemelen DDR3'dür sisteminiz. Genişletmek için tıkla... ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #63 McKenzie dedi: ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam Genişletmek için tıkla... kasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen.
McKenzie dedi: ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam Genişletmek için tıkla... kasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen.
McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #64 FurkanTechno dedi: kasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... lenovo kasa - Google'da Ara
FurkanTechno dedi: kasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... lenovo kasa - Google'da Ara
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 27 Ağustos 2016 #65 McKenzie dedi: ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam Genişletmek için tıkla... Middle Tower kasalara sığar, ama tam ölçütleri alırsak yada kasanın model ve markasını alırsak daha çok yardımız dokunur size.
McKenzie dedi: ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam Genişletmek için tıkla... Middle Tower kasalara sığar, ama tam ölçütleri alırsak yada kasanın model ve markasını alırsak daha çok yardımız dokunur size.
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #66 McKenzie dedi: lenovo kasa - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Bu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir.
McKenzie dedi: lenovo kasa - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Bu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir.
McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #67 FurkanTechno dedi: Bu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... peki MSI sıgar mı
FurkanTechno dedi: Bu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... peki MSI sıgar mı
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #68 McKenzie dedi: peki MSI sıgar mı Genişletmek için tıkla... İkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar.
McKenzie dedi: peki MSI sıgar mı Genişletmek için tıkla... İkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar.
McKenzie Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #69 FurkanTechno dedi: İkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar. Genişletmek için tıkla... o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misiniz
FurkanTechno dedi: İkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar. Genişletmek için tıkla... o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misiniz
FurkanTechno Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 995 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #70 McKenzie dedi: o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir. Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız. RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram FurkanTechno dedi: Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir. Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız. RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram Genişletmek için tıkla... Eğer kasa bu ise kart sığmayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
McKenzie dedi: o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir. Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız. RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram FurkanTechno dedi: Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir. Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız. RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram Genişletmek için tıkla... Eğer kasa bu ise kart sığmayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et