Ben kalite yönünden seçmiştim, zaten mesajımı tekrar okursanız "bu sizin kararınız" demiştimAsusun soğutması 1060'da daha iyi gibime geliyor 3 fan koymuş.
Ben kalite yönünden seçmiştim, zaten mesajımı tekrar okursanız "bu sizin kararınız" demiştimAsusun soğutması 1060'da daha iyi gibime geliyor 3 fan koymuş.
ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasamKasanıza 3 fanlı olan model sığarmı onada dikkat edin.
Bu arada muhtemelen DDR3'dür sisteminiz.
kasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen.ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam
lenovo kasa - Google'da Arakasanın bi fotosunu atabilirmisiniz ? veya modelini söylerseniz, bendede lenovo kasa vardı eğer öyle bi kasa ise içerisine sığmaz muhtemelen.
Middle Tower kasalara sığar, ama tam ölçütleri alırsak yada kasanın model ve markasını alırsak daha çok yardımız dokunur size.ama msı da aynı ebatlarda galiba 2 fan ama fanlar daha geniş ve middle tower galiba kasam
Bu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir.
peki MSI sıgar mıBu kasaları biliyorum, oldukça küçük içerisine sığmayabilir.
İkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar.peki MSI sıgar mı
o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misinizİkiside sığmaz. Bayağı büyüktür bu kartlar.
Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir.o kadar da sanmıyorum internetten ekran kartlarıın ve kasanınboyutlarını karşılatırabilir misiniz
Eğer kasa bu ise kart sığmayacaktır.Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir.
Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız.
RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.