i5-4440 1080 Ti sistem Rx 570 ile aynı performansı veriyor

Wodahs

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2 gün önce 1080 Ti aldım format atıp temiz bir kurulum yapıp CS girdim. Ancak eski ekran kartım ile aynı FPS'i alıyorum hemen hemen.
Eski ekran kartım RX570 idi aldığım FPS 120 150 arası.
İşlemcim i5-4440 ekran kartına göre işlemcim bayağı bir eski.
Darboğaz testlerine baktım %7.1 gösteriyor.
Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırak 1080'i o işlemci zaten RX 570'i bile zor besliyor, kartın tam performansını almıyorsun yani. Ayrıca CS CPU tabanlı bir oyun, ekran kartıyla aşırı alakası yok FPS değerlerinin.

Herkese merhaba, 2 gün önce 1080 Ti aldım format atıp temiz bir kurulum yapıp CS girdim. Ancak eski ekran kartım ile aynı FPS'i alıyorum hemen hemen.
Eski ekran kartım RX570 idi aldığım FPS 120 150 arası.
İşlemcim i5-4440 ekran kartına göre işlemcim bayağı bir eski.
Darboğaz testlerine baktım %7.1 gösteriyor.
Sorun nedir?
İşlemcin inanılmaz kötü, bu ekran kartları ile kullanmanı önermem.

Hocam 120-150 FPS neyinize yetmiyor. Keşke değiştirmeseydiniz ekran kartını.

Tabii ki yetiyor ancak sadece CS oynamıyorum Apex Legends PUBG vs oynuyorum tam performans için aldım ekran kartı da bayağı uyguna denk geldi o yüzden.

Aynı sokette 4790, 4770 almalısın ki onlar bile tam besleyemez. Güncel olarak ise R5 5500/5600 veya 12100F olabilir.

İşlemciyi değiştireceğim güncel almak daha mantıklı olur. Tabii anakart RAM de gerekecek ve bütçemi fazlasıyla aşacak şu an için böyle kullanmam sakıncalı olur mu tam performans almayı geçtim bir zararı olmaz ise böyle kullanmaya devam edeyim mi?

Tabii ki yetiyor ancak sadece CS oynamıyorum Apex Legends PUBG vs oynuyorum tam performans için aldım ekran kartı da bayağı uyguna denk geldi o yüzden.

İşlemciyi değiştireceğim güncel almak daha mantıklı olur. Tabii anakart RAM de gerekecek ve bütçemi fazlasıyla aşacak şu an için böyle kullanmam sakıncalı olur mu tam performans almayı geçtim bir zararı olmaz ise böyle kullanmaya devam edeyim mi?

Bu şekilde kullanabilirsiniz, sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı