İ5-4440 + GTX 650 Ti Boost Sistem Nasıl?

4 gb ram beni 2 yıl götürür mü acaba? 2 yıl sonra staja başlayacağım staj parasıyla gerekli takviyeleri yaparım. Ama eğer 4 gb ram beni 2 yıl idare etmezse 8 gb ram alacağım.

Son durum budur hafta sonu indirim olur 2000e düşer olmadı kulaklığı çıkarır daha sonra alırım. :)
W2ja4m.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare eder etmez diye bir şey yok ama en kısa zamanda 8 yaparsan biraz olsun hoş olur . Şunu da göz ardı etmemek lazım ilerleyen zamanda 100 tl verip 4 gb extra ram takabilirsin ama şimdi ekran kartından kısıp 8 gb ram alırsan ilerde çok üzülebilirsin . Şimdilik 4 yeterli hatta yerinde olsam kulaklıktan vazgeçer Gtx 770 almaya çalışırım . Ayrıca yerinde olsam İntel ' den vazgeçmem . :)

İdare eder etmez diye bir şey yok ama en kısa zamanda 8 yaparsan biraz olsun hoş olur . Şunu da göz ardı etmemek lazım ilerleyen zamanda 100 tl verip 4 gb extra ram takabilirsin ama şimdi ekran kartından kısıp 8 gb ram alırsan ilerde çok üzülebilirsin . Şimdilik 4 yeterli hatta yerinde olsam kulaklıktan vazgeçer Gtx 770 almaya çalışırım . Ayrıca yerinde olsam İntel ' den vazgeçmem . :)

Aslında GTX760'dan fazlasını düşünmüyorum ekstra masraf olur benim için 900 civarı bir şey. Bence 8 gb ram ve gtx 760 yeterli. Ben işlemciden korkuyorum aslında i3lerle karşılaştırıyorlar ve benim kafamı baya karıştırdılar. O yüzden ilk başta i5 4440 seçmiştim.

Şimdi söyle bi durum var i3, i5 kavramını unut . Benim 6 yıl önceki işlemcim de İntel Core İ5 şu an kullandığımda İntel Core İ5 . İ5 4440 gayet yeterli bir işlemci. Belki yazdıklarıma tepki yığını olacak Amd işlemci kullananlardan ama sadece gördüğümü , duyduğumu ve yaşadığımı sana söylemek istiyorum . Bir çok arkadaşım Amd kullanıyor ve ısınma probleminden dolayı sıkıntıdalar.

Paşalar gibi İntel alırım kafam rahat olur . Bir atasözü de der ki ucuz etin yahnisi yavan olur . Gtx 760 dan fazlasını düşünmen için F/p olayına dikkat etmen lazım . 700 verip 5 alacağına 800 ver 25 al. Sen kulaklıktan vazgeç Gtx 770 al .

Tamam kulaklıktan vazgeçtim diyelim ama hem 770 alıp hem de intel alamam mutlaka birinden fedakarlık etmek zorundayım.

Kulaklıktan vazgeçersen 4440 + gtx 760 veya 8320 + gtx 760. Olmadı çok kasma parayı 6300 gtx 760 + kulaklık . İşlemciyi iyi seçmeye bak sonra pişman olma.

O2jNVP.png
. Hafta sonu indirimiyle fiyat biraz daha düşecektir. Sen anne olsun baba olsun hatta dede annaneleri bi ziyaret et ellerini öp . Emin ol buna değer. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı