İ5-4440 + GTX 650 Ti Boost Sistem Nasıl?

4 gb ram beni 2 yıl götürür mü acaba? 2 yıl sonra staja başlayacağım staj parasıyla gerekli takviyeleri yaparım. Ama eğer 4 gb ram beni 2 yıl idare etmezse 8 gb ram alacağım.

4 gb ram beni 2 yıl götürür mü acaba? 2 yıl sonra staja başlayacağım staj parasıyla gerekli takviyeleri yaparım. Ama eğer 4 gb ram beni 2 yıl idare etmezse 8 gb ram alacağım.
8 al kafan rahat etsin

Son durum budur hafta sonu indirim olur 2000e düşer olmadı kulaklığı çıkarır daha sonra alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare eder etmez diye bir şey yok ama en kısa zamanda 8 yaparsan biraz olsun hoş olur . Şunu da göz ardı etmemek lazım ilerleyen zamanda 100 tl verip 4 gb extra ram takabilirsin ama şimdi ekran kartından kısıp 8 gb ram alırsan ilerde çok üzülebilirsin . Şimdilik 4 yeterli hatta yerinde olsam kulaklıktan vazgeçer Gtx 770 almaya çalışırım . Ayrıca yerinde olsam İntel ' den vazgeçmem .

Aslında GTX760'dan fazlasını düşünmüyorum ekstra masraf olur benim için 900 civarı bir şey. Bence 8 gb ram ve gtx 760 yeterli. Ben işlemciden korkuyorum aslında i3lerle karşılaştırıyorlar ve benim kafamı baya karıştırdılar. O yüzden ilk başta i5 4440 seçmiştim.

Şimdi söyle bi durum var i3, i5 kavramını unut . Benim 6 yıl önceki işlemcim de İntel Core İ5 şu an kullandığımda İntel Core İ5 . İ5 4440 gayet yeterli bir işlemci. Belki yazdıklarıma tepki yığını olacak Amd işlemci kullananlardan ama sadece gördüğümü , duyduğumu ve yaşadığımı sana söylemek istiyorum . Bir çok arkadaşım Amd kullanıyor ve ısınma probleminden dolayı sıkıntıdalar.

Paşalar gibi İntel alırım kafam rahat olur . Bir atasözü de der ki ucuz etin yahnisi yavan olur . Gtx 760 dan fazlasını düşünmen için F/p olayına dikkat etmen lazım . 700 verip 5 alacağına 800 ver 25 al. Sen kulaklıktan vazgeç Gtx 770 al .

Tamam kulaklıktan vazgeçtim diyelim ama hem 770 alıp hem de intel alamam mutlaka birinden fedakarlık etmek zorundayım.

Kulaklıktan vazgeçersen 4440 + gtx 760 veya 8320 + gtx 760. Olmadı çok kasma parayı 6300 gtx 760 + kulaklık . İşlemciyi iyi seçmeye bak sonra pişman olma.

. Hafta sonu indirimiyle fiyat biraz daha düşecektir. Sen anne olsun baba olsun hatta dede annaneleri bi ziyaret et ellerini öp . Emin ol buna değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…