i5 4440 + H97M Plus + GTX760 DC2 Sistem Alındı

Her markada tek tük hatalar olabiliyor. ASUS ta diğer markalara göre daha az bozuk ürün çıkma ihtimali.
NOT: Fanboy değilim.
Ben de tam tersini düşünüyorum, Asus'ta sorun çıkma şansı daha çok, ama ve lakin sorunsuzu gelirse de tadından yenmiyor, öyle kalite kokuyor.

Gigabyte'ın sorunlu serisi olmadıkça sorun yok. :) GTX770 iyiki 2GB almışım. 4'lük modelinin 4 tane revizyonu var.

Bu arada hayırlı olsun.
Dipnot: Ekran kartında Asus'un tercih edilmeyeceği tek seri R serisidir. Geri kalan her üründe çok başarılı soğutmalara sahiptir. O GTX780 kesin mining peşindedir. Aksi takdirde boşta 65 derece imkansızdır. Stok soğutucu bile boşta 30-35 derecede tutuyor.

Merhaba arkadaşlar aradan geçen 3 yıl 3 ay sonra sistemi yükseltmeye karar verdim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, aradan geçen 3 yıl 3 ay sonra sistemi yükseltmeye karar verdim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
İkinci GTX970 ve 4790K'yı 1.500 lira civarına bırakan elemanlar gördüm geçtiğimiz günlerde Sahibinden üzerinde. Onları değerlendirebilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı