i5 4440 R7 240 sistem ile oyun oynayabilir miyim?

ahtosial

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yeni bir sistem almak istiyorum kendime internette dolaşırken https://www.hepsiburada.com/turbox-tx1064-intel-core-i5-4440-8gb-256gb-4gb-ekran-karti-freedos-masaustu-oyun-pc-bilgisayari-p-HBCV000014D2U3?magaza=atombilişim bu sistemi gördüm sizce alınır mı? Forza, Valorant ve LoL gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim?
forza oynarsın evet ama akıcı oynayamassın lol valorant cs go gibi oyunları cok rahat oynarsın ancak geleceğe yonelik sistemler alırsanız daha iyi olur mesela rtx 2060 rtx 3060 gibi
Turbox marka kesinlikle almayın 10 yıllık işlemciyi kitletiyorlar alınmaz.
2.5 yıla yakındır turbox kullanıyorum hala sorun yaşamadım boş boş konuşmayın

forza oynarsın evet ama akıcı oynayamassın lol valorant cs go gibi oyunları cok rahat oynarsın ancak geleceğe yonelik sistemler alırsanız daha iyi olur mesela rtx 2060 rtx 3060 gibi

2.5 yıla yakındır turbox kullanıyorum hala sorun yaşamadım boş boş konuşmayın
Bana diss atmışsınız sanırsam.

Sizin gibiler ''ooo rgbli ışıklı mışıklı al '' olduğu için size anlatamıcam sanırsam :9

Bana diss atmışsınız sanırsam.

Sizin gibiler "ooo RGB'li ışıklı mışıklı al " olduğu için size anlatamayacağım sanırsam: 9

Aynen 5 yıllık bilgisayar toplayıcısıyım hala böyle bir söz duymadım daha 1 hafta önce kuzenime 13 k ya RTX 3060'lı sistem aldık ayn RGB'li süper ışıklı mısıklı.

10 yıllık işlemci kullanıyor, dandirik sertifikasız PSU ve kötü hava akışı olan kasa kullanıyorsun.

i5 4460 16 GB RAM kasa high Tower 500W +80 Silver GTX 750 Ti 4 GB Turbox anakartı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı