Çözüldü i5 4440 r9 280x sistem Güç kaynağı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben biraz da böyle marka farkı olupta aynı olan güç kaynaklarını merak ediyorum, bu adam cooler master alsa ne olur, tauro alsa ne olur ? +80 bile olmıyan, 6 senelik 450 watt kullanıyorum tık demedi şükür..

Marka takıntım hiç olmadı :) olsa bile zaten kasanın içinde duran bir parça ben bile görmeyeceğim iyi marka olsa ne olur olmasa ne olur :D

Tutup Xigmatek kasa ile Cool Master'ın Kasa'sına bakarsanız aradaki kalite farkını anlarsınız. Benim Haf 912 Advenced tabure olarak bile kullanırsın. :D

Tutup Xigmatek kasa ile Cool Master'ın Kasa'sına bakarsanız aradaki kalite farkını anlarsınız. Benim Haf 912 Advenced tabure olarak bile kullanırsın. :D

Bi ara bende haf 912 almayı düşünüyordum zaten tipi itibariyle çok güzel bir kasa fakat bütçe sıkıntıları sağolsun z3 e kaldık :)

Birde şimdi ben ne alacağıma karar verdim fakat gideceğim vatan şubesinde(ümraniye/istanbul) bu ürünler mevcut mudur ?
internetten almak daha mı mantıklı olur acaba. Kocaman kasa kargoda bi yeri yamulur diye hep gidip elden almayı düşünüyordum ama birde bu sıcakta oraya kadar gidip eli boş mundar olup dönmek var :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı