i5 4440 Sisteme Linux dağıtımı önerisi

Dayanağınız nedir? Bronze olarak nitelendirilmiş oyunlarda bile dediğiniz gibi devasa bir performans kaybı yaşanmıyor.
Halk ağzı bilgileri forumlarda yaymayın lütfen.

Dayanağınız nedir? Bronze olarak nitelendirilmiş oyunlarda bile dediğiniz gibi devasa bir performans kaybı yaşanmıyor.
Hocam misal oyunda 80 fps alıyorum wine ile ne kadar düşer

Bu tahmin edilebilecek bir şey değil ki.
Fakat maksimum 20 gibi bir kayıp olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam peki oyun için ve sistemi yormaya ak bir Linux önerisi alabilir miyim önemli olan sistemin hızlı açılıp kapanması ve hdd kaynaklı kasmaması

Tecrübe desem? 2 yıl Linux kullandım. Az çok temel seviyede bilgim var tecrübede ister istemez oluyor. Birçok oyunda en az %15 FPS kaybı yaşadım bazı oyunlarda %30 kayıp bile yaşadım. Ben 40 FPS alıyorsam o oyunda 28 FPS alıyorum akıcılık yok oluyor. Buna dayanarak söylüyorum. Siz halk ağızı olduğunu nereden çıkardınız onu anlayamadım?
Bu dönemin 1 yılı Mint Cinnamon ile geçti. 4 ay kadar kali kullandım, 2 ay MX kullandım geriye kalan zamanda Mint'in diğer sürümleri ile geçti. Pardus'u sadece okulda kullandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…