İ5 4440 ve GTX 750 TI monitör dahil sistem alındı

Gayet güzel ödeme sistemi ile almışsınız bu uyarılarınızı dikkate alacam ve ürün aldığım zaman aynı şekilde alacam. Ben kapıda ödeme ile almayarak 2 kere kazıklandım. Olabiliyor böyle şeyler.

Geçmiş olsun. En iyi yöntemlerden biri diyebilirim. Birde karşı gönderen kişiden kontrol etmeye izin vermesini söyleyin. Yani gelen kargoyu açıp bakın. Bana gönderen arkadaşlar burayı işaretlememişler. Sağolsun kargocu açıp gösterdi.

Sağol hocam teşekkür ederim. Dediklerini değerlendirecem. Teşekkürler.

Ha bide monitörü nerede buldunuz ? Yani satan kişi ile nasıl iletişime geçtiniz ? Şuan ben Sahibinden.com da bakınıyorumda 23 İnç 400 Lira civarı ve garanti durumlarıda yok.

Monitörü kendim görüp aldım. Size tavsiyem monitörü görmeden almayın. Tek tek bakın ölü pixel var mı ya da panelde sıkıntı var mı ?

Monitörü kendim görüp aldım. Size tavsiyem monitörü görmeden almayın. Tek tek bakın ölü pixel var mı ya da panelde sıkıntı var mı ?
Ya taman monitörü görüpte aldın onda sıkıntı yok ama adamın sattığı ile ilgili bereden bilgi aldınki ? Yani başka forumdamı gördün ?

İlk açıklama kısmında her bir parçanın nasıl alındığı yazıyor. Oraya bakabilirsiniz. @gezer3082

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…