i5 4460 CPU oyunlarda %100'de çalışıyor

edwardMOHCTA

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Valorant oynarken fark ettim CPU 100'de çalışıyor, kısacası sistem 1050 Ti, i5 4460 beslemiyor diyeceğim fakat şöyle bir sorun var. Sabah %100'de yüz kullanıyor, şimdi girdim 20'lerde 15'lerde geziyor anlamadım sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkada gereksiz işlemleri kapattığınızdan emin olun. İşlemci kullanan bir şey açık olabilir.

Aynı şekilde oyunda da bir takım sıkıntılar vardır diye düşünüyorum. Dar boğaz olacak bir sistem değil bence. i5-2320 ile GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor.

Ayrıca Valorant yerine CS:GO öneririm.

Arkada gereksiz işlemleri kapattığınızdan emin olun. İşlemci kullanan bir şey açık olabilir.

Aynı şekilde oyunda da bir takım sıkıntılar vardır diye düşünüyorum. Dar boğaz olacak bir sistem değil bence. i5-2320 ile GTX 1050 Ti 4 GB kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor.

Ayrıca Valorant yerine CS:GO öneririm.
CS:GO'da oynuyorum onda sorun olmuyor en iyisi Valorant gibi sıkıntılı bir oyunu silmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı