i5 4460 GT 1030 Uyumu

Bunu demenize daha çok sevindim hazır kargo yolundayken fakat 350W bu ekran kartında sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum çok düşük bir güç harcıyor . Bundan önce R7 250 ekran kartı 59W harcıyordu bu ise 20 30 gibi bir güç harcadığını gördüm 500psu ya geçmem için önerinizi neye göre yönelttiniz daha çok yükseltmem bakımındanmı?
Düz 350W sıkıntı çıkarmaz, geleceğe yönelik olması açısından dedim. Güvenilir bir markaysa PSU sorun çıkartmaz. Eski ve kötü markalardan birisiyse sorun çıkartır.
Yani güç olarak 350W yeter.
PSU'nuzun da resmini atabilir misiniz?

PSU PRO2000 350W şuana kadar herhangi bir sıkıntısını görmemiştim telefona geçince atabilirim ancak bu arada benim anakart 2.0 bu 3.0 bi sıkıntı yaşamam değil mi

1 hafta önce Sahibinden aracılığı ile sıfır GT 1030'u 380 liraya aldım hocam. Oraya da bakmanızı öneririm. Güvenilir satıcı bulursanız daha uyguna getirebilirsiniz.
Merhaba yeni açtığım konuyu incelermisiniz bu ekran kartı hakkında aldıktan sonra bunu gördüm.
Sıkıntı yaşatmaz şuan. Başka bir zaman upgrade yapacağın zaman değiştirirsiniz.
Merhaba yeni açtığım konuyu incelermisiniz bu ekran kartı hakkında aldıktan sonra bunu gördüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı