i5 4460-GT 730 sistem oyunları açmıyor

Simsarbey

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba hocalarım i5 4460 işlemcili 8 GB RAM ve 4 GB GT730'lu ekran kartı olan SSD'li bir bilgisayar aldım. Hangi oyunu indirdiysem en düşük seviyede bile hiç oynayamadım. (Far Cry Primal, The Forest GTA4) ilk bilgisayarım olduğu için bilgisayardan çok da iyi anlamıyorum ama bu özellikler bence düşük seviyede rahat oynamalı diye düşünüyorum.
1-) Donanımım mı yetersiz yoksa yazılım konusunda yapmam gereken bir şey mi var? Bir driver seti gibi.
2-) DDR3 olduğu için sadece 8 GB RAM ekleyebilirim onun dışında bilgisayarda hiçbir şey değişecek bütçem yok. Bir faydası olur mu? RAM'i 16 yapmalı mıyım?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba hocalarım i5 4460 işlemcili 8 GB RAM ve 4 GB GT730'lu ekran kartı olan SSD'li bir bilgisayar aldım. Hangi oyunu indirdiysem en düşük seviyede bile hiç oynayamadım. (Far Cry Primal, The Forest GTA4) ilk bilgisayarım olduğu için bilgisayardan çok da iyi anlamıyorum ama bu özellikler bence düşük seviyede rahat oynamalı diye düşünüyorum.
1-) donanımım mı yetersiz yoksa yazılım konusunda yapmam gereken bir şey mi var? Bir driver seti gibi.
2-) DDR3 olduğu için sadece 8 GB RAM ekleyebilirim onun dışında bilgisayarda hiçbir şey değişecek bütçem yok. Bir faydası olur mu? RAM'i 16 yapmalı mıyım?
Teşekkürler.

Hocam acaba sisteminiz Turbox mudur :D

Temiz bir kurulum yap. Ekran kartı 4 GB olabilir ancak çok yetersiz. Yine de GTA 4Ü bile oynatmicak bir kart değIl

Temiz bir kurulum yap. Ekran kartı 4 GB olabilir ancak çok yetersiz. Yine de GTA 4Ü bile oynatmicak bir kart değil.
Temiz kurulum derken hocam
Bilgisayarı ne zaman aldınız?
3 ay oluyor ama 3 gün kullandım
Hocam acaba sisteminiz Turbox mudur :D
Quadro 4460 yazarsan kasamı bulursun hocam turboxu bilmiyorum malesef dediğim gibi ilk bilgisayarım
Ben bunu nas
O kart GTA V Online'da 60 fps alan bir kart. Çok kötü bir kart değil hocam. Arkadaşım kullanıyor onlineda 60 fps alıyor
Nasıl sağlayacağım bunu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı