i5 4460 GTX 970 CS:GO FPS Sorunu

• Konuyu başlatan 39896
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.808

39896

Megapat
Makaleler
8
Eski ekran kartım R9 380 varken CS-GO'da aynı resimdeki ayarlarda 250 FPS'de neredeyse sabit kalıyordu. Ekran kartını değiştirdim ve GTX 970 aldım fakat CS-GO'da 140 ila 200 FPS arası bir değer alıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?

15994752_1250865794996185_838673670294213876_o.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciyle o ekran kartı Darboğaz yapmaz.
O zaman sorun ne olabilir? Çünkü GPU nun %50 sini kullanarak 240 fps alıyorum. H1z1 de %60 ını kullanarak 65 fps alıyorum. Gtx 760 ekran kartı olan arkadaşım bile benden yüksek fps alıyor. Üstte yazdığım gibi driverlar güncel. Eski ekran kartım R9 380 de bile daha çok fps alıyordum çünkü GPU nun %100 ünü kullanıyordu oyun oynarken.

O zaman sorun ne olabilir? Çünkü GPU nun %50 sini kullanarak 240 fps alıyorum. H1z1 de %60 ını kullanarak 65 fps alıyorum. Gtx 760 ekran kartı olan arkadaşım bile benden yüksek fps alıyor. Üstte yazdığım gibi driverlar güncel. Eski ekran kartım R9 380 de bile daha çok fps alıyordum çünkü GPU nun %100 ünü kullanıyordu oyun oynarken.
İyi de o arkadaşınla aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz? Oyun SSD'ye mi kurulu?

İyi de o arkadaşınla aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz? Oyun SSD'ye mi kurulu?
Bilgisayarda SSD yok maalesef. Bir ara bana high da oynuyorum demişti bende high da oynuyorum. Arkadaşı geçtim eski kartım daha yüksek fps alıyordu.

Bilgisayarımda darboğaz mı var? Darboğaz dan kurtulmak için hangi işlemciyi alabilirim? Fazla para vermeden?

Bilgisayarda SSD yok maalesef. Bir ara bana high da oynuyorum demişti bende high da oynuyorum. Arkadaşı geçtim eski kartım daha yüksek fps alıyordu.

Bilgisayarımda darboğaz mı var? Darboğaz dan kurtulmak için hangi işlemciyi alabilirim? Fazla para vermeden?
Arkadaşım da ASUS STRIX GTX 970 ve sizin İşlemciniz ile aynı bilgisayara sahip onda Darboğaz yok. Yani bu işlemciyle bu ekran kartı Darboğaz ''Yapmaz ve Yapmamalı''. İçiniz rahat etmeyecek ise yani illahi İşlemci satın almak istiyorsanız da İ5 6402P ve üstüne bakmalısınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı