lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 28 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar Battlefield 5'de ne yaparsam yapayım istediğim değerleri alamıyorum. GPU bir türlü kendini tam olarak kullanmıyor, onun dışındaki oyunlarda sıkıntı yaşamadım. ( GTA 5, Witcher 3 ) Yapabileceğim özel bir ayar falan var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2020
Arkadaşlar Battlefield 5'de ne yaparsam yapayım istediğim değerleri alamıyorum. GPU bir türlü kendini tam olarak kullanmıyor, onun dışındaki oyunlarda sıkıntı yaşamadım. ( GTA 5, Witcher 3 ) Yapabileceğim özel bir ayar falan var mıdır?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2020 #2 İşlemci isteyen oyunlarda darboğaz yaşamanız çok normal o işlemciyle. 4790K gibi bir işlemci alabilirsiniz 2. el olarak. Artı 0 Eksi
İşlemci isteyen oyunlarda darboğaz yaşamanız çok normal o işlemciyle. 4790K gibi bir işlemci alabilirsiniz 2. el olarak.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 28 Şubat 2020 #3 Battlefield 5 CPU oyunu ve CPU'unuz o oyun için maalesef yetersiz kalıyor. Artı 0 Eksi
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 28 Şubat 2020 #4 BigSmoke dedi: İşlemci isteyen oyunlarda darboğaz yaşamanız çok normal o işlemciyle. 4790K gibi bir işlemci alabilirsiniz 2. el olarak. Genişletmek için tıkla... Bütçem sıfıra indi diyebilirim belki ileride düşünürüm. SCN dedi: Battlefield 5 CPU oyunu ve CPU'unuz o oyun için maalesef yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oynamayacak kadar değil tabii ama daha iyisi olabilir. Artı 0 Eksi
BigSmoke dedi: İşlemci isteyen oyunlarda darboğaz yaşamanız çok normal o işlemciyle. 4790K gibi bir işlemci alabilirsiniz 2. el olarak. Genişletmek için tıkla... Bütçem sıfıra indi diyebilirim belki ileride düşünürüm. SCN dedi: Battlefield 5 CPU oyunu ve CPU'unuz o oyun için maalesef yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Oynamayacak kadar değil tabii ama daha iyisi olabilir.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 28 Şubat 2020 #5 4.nesil işlemciler artık yavaştan yetersiz kalıyor. Bende I7-4790 kullanıyordum Ryzen5 2600'e geçtim. Artı 0 Eksi
4.nesil işlemciler artık yavaştan yetersiz kalıyor. Bende I7-4790 kullanıyordum Ryzen5 2600'e geçtim.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 28 Şubat 2020 #6 Oyunla ilgili şöyle bir ayar var. Belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Oyunla ilgili şöyle bir ayar var. Belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 28 Şubat 2020 #7 helvaci dedi: Oyunla ilgili şöyle bir ayar var. Belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Akşam deneyeceğim çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
helvaci dedi: Oyunla ilgili şöyle bir ayar var. Belki işinize yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Akşam deneyeceğim çok teşekkür ederim.