Satılık i5 4460, GTX650 ti boost 4GB, x2 RAM Monitör dahil

Tam modelini bilmiyorum ancak 2 sene önce dolar kuru 2 lira 2 kurus iken 64tl ye almıştım golddan kutusuz olarak teslim etmişlerdi üzerinde samsung super writemaster yazıyor ancak birkac farkli samsung modelinde ayni yazıyı gördüğüm için modeli olup olmadığına emin değilim. Fiyat belirlerkende standart dvd playerlere göre belirledim o yüzden. Eğer bir yanlışlık var ise fiyatta affola o yüzden.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsung SH-224DB 24X SATA Siyah Optik Yazıcı bu ürün olmalı sanırım biraz bakınca buldum. Açıkcası satılacağına inanarak açmamıştım ilanı ancak ona da bir fiyat vereyim diye koymuştum. 50tl ye sıfırı var iken 35 biraz saçma olmuş kasanın DVD player takmak için çıkardığım parça duruyor ise 30tl ye düşüreceğim fiyatını durmuyor ise satıştan çekip herhangi bir şekilde kasayı alacak arkadaşa (sadece zalman z3 te olsa komple sistem de olsa ) hediye edeceğim yanında. Düşünür iseniz belirtirsiniz ona göre depodan kolileri çıkarıp bakarım parçanın olup olmadığına bağlı olarak size olumlu yada olumsuz bir dönüş yaparım.

Şuan için ayırtıldi. Eğer alacak olan arkadaş vazgeçer ise iletişim bilgileri birakirsaniz size dönüş yapabilirim.

Hocam mümkünse 3-4 gün bekletebilir miyim ciddi alıcıyım lütfen
Berk bey vaz mı geçtiniz acaba 1 haftaya yakın oldu bir haber gelmedi sizden ? Duruma göre olumlu yada olumsuz geri bildirim yapar iseniz sevinirim.

Az önce kutulara bakma şansım oldu hafızam beni yanıltmış her parçanın 1-2 ay civarı garantisi devam etmekte. Ekran kartının 8. ayın 6. sına diğer parçaların ise 9. ayın 6 sı ve 8 i arasında garantileri var bütün parçalar faturaları ile beraber teslim edilecek. (aynı faturadaki bir parça ile faturayı teslim etmiş isem faturanın fotokopisi ile teslim edeceğim. Kasadan çıkan parça da duruyor.Yinede hediyem olsun kasa ve psu alana dvd playeri de vereceğim.

Teşekkürler Barış abi arkadaşınıza hayırlı olsun umarım isteklerini karşılar.Sana da yeni işinde başarılar dilerim.

Hocam çok üzgünüm technopat ban verdi telefondaysa atayamadım siz şimdilik satabilirsiniz şuanda param yetmiyor eğer olduğunda satılık olursa direk alıcam anlayışınız için teşekkürler

Şuan klavyenin durumu, fiyatı nedir ve nereden alabilirim?

Klavye duruyor. Çok temiz durumda yanılmıyorsam 5 6 ay garantisi olmalı teknosadan alınma 100tl fiyati. İstanbul içi elden yada karşılıklı güven oluşur ise hesabıma para yatılırınca kargolayabilirim. Komisyon vermeyi kabul ederseniz sahibinden get ilede yapılabilir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı