İ5 4460 Hala alınabilir mi ?

Skylake bir sistem mi ? Yoksa İ5 4460 ve Monitörlü

• Skylake ve DDR4

Oy: 11 57,9%
  • Monitörlü ve DDR3

Oy: 8 42,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Kardeşim ben İ5 6500 istiyorum ve ayrıca sapphire ekran kartlarının ısınma problemi oluyormuş o yüzden MSİ veya ASUS gibi markalardan önerirseniz sevinirim.

6400 ile 6500 arasında arkadaşlarında söylediği gibi bariz uçurum yok. İkincisi Sapphire markasını özellikle 200 serisinde bende tutmuyorum lakin yeni 300 serisi ve Nitro soğutmalı modellerinde iyi iş çıkardıkları söyleniyor. Bu bağlamda topladım tabi bütçeyi arttırabilirsen yerine Msi alabilirsin. İşlemciyi değiştirmene lüzum yok 6400 yeterlidir.

Peki ya ekran kartı konusuna ne dersiniz ?
Bir tarafta oyunlarının hepsini optimize eden ve Hairworks gibi çalışmalara imza atan NVİDİA markasının GTX 970 modeli.
Bir tarafta güncel serisi ve performanslı olan AMD'nin R9 390'ı var.

Peki ya ekran kartı konusuna ne dersiniz ?
Bir tarafta oyunlarının hepsini optimize eden ve Hairworks gibi çalışmalara imza atan NVİDİA markasının GTX 970 modeli.
Bir tarafta güncel serisi ve performanslı olan AMD'nin R9 390'ı var.
R9 390 alınmalı.

Bu kart ilk çıkan R9 390 değil. Bunda backplate var bir çok sorunları düzenlenmiş fabrika hızı arttırılmış yeni seri bir kart. Ben fiyat performans açısından Gtx970 yerine bu kartı öneriyorum artık.
Bende o yüzden artık bu modeli öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı